![]() |
![]() |
![]() |
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Co do wosków :
Ja już nie wróce do żadnych mleczek czy wosków w płynie. Carnauba RULEZ.
Ja z zamiarem położenia wosku rezerwuje sobie z 6h a i tak uważam że to coś za któtko...
Wosk nakładać jest najlepiej ręcznie i ręcznie go polerować. Myślę że maszynę można wykorzystać do innych celów niż do nakładania wosku.
Wczoraj znów woskowałem go i panel po panelu szło ładnie.
Rok temu miałem położonego Zymol'a na 8semce. Porównanie miedzy tym a tamtym woskiem jest OGROMNA ! Perlenie wody - na RED Wax są małe kropeleczki wody które spływają ale nie aż tak chętnie. Natiomiast na Zymolu były DUŻE krople wody które spływały i łączyły się z innymi.
Ale i tak jestem zadowolony z RED'a.
Ja już nie wróce do żadnych mleczek czy wosków w płynie. Carnauba RULEZ.
Ja z zamiarem położenia wosku rezerwuje sobie z 6h a i tak uważam że to coś za któtko...
Wosk nakładać jest najlepiej ręcznie i ręcznie go polerować. Myślę że maszynę można wykorzystać do innych celów niż do nakładania wosku.
Z RED Wax'em przy polerowaniu tego nie ma problemu jesli nie wyschnie.Dobrze wiedzieć, dzisiaj odebrałem paczkę z POORBOY'S WORLD BLACK HOLE, na to nałożę POORBOY'S WORLD NATTY'S WAX BLUE , ponoć lepiej się poleruje, sprawdzę w czwartek.
Wczoraj znów woskowałem go i panel po panelu szło ładnie.
Rok temu miałem położonego Zymol'a na 8semce. Porównanie miedzy tym a tamtym woskiem jest OGROMNA ! Perlenie wody - na RED Wax są małe kropeleczki wody które spływają ale nie aż tak chętnie. Natiomiast na Zymolu były DUŻE krople wody które spływały i łączyły się z innymi.
Ale i tak jestem zadowolony z RED'a.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Tez mam zwierzatko ale.gdyby mi robilo takie problemy to by wylecialo migusiem z domu. Moj kot jak w domu cos spsoci to dostaje takie zjeby ze woli nie ryzykowac powtornie tej czynnosci
Ale to sa nic nie znaczace rzeczy w porownaniu do twych strat.
Zwierzeta maja swoj rozum i wiele potrafia sie nauczyc. A jak nie chca to dobra kara nauczy wszystkiego.

Zwierzeta maja swoj rozum i wiele potrafia sie nauczyc. A jak nie chca to dobra kara nauczy wszystkiego.

auto dzis znow profilaktycznie w warsztacie...wymienione koncowki drazkow na Meyle HD bo te wczesniejsze to w fatalnych stanie. przy okazji przesmarowalem srube mocujaca gorne wachacze <hura>
jutro wymiana tylnego zawieszenia + wymiana linek od recznego bo sie w ogole nie ruszaja
i cala geometria. Przy okazji odkrylem chyba co mi tak stuka przy zrzucaniu biegu i prawdopodobnie jest to przegub wewnetrzny bo półoś lata jak zyd po pustym sklepie...
eh...alu juz ku koncowi wszystko
jutro wymiana tylnego zawieszenia + wymiana linek od recznego bo sie w ogole nie ruszaja

eh...alu juz ku koncowi wszystko

to nie jest zwykły napęd...to