Ciekawe co na to BMW

![]() |
![]() |
Ten silnik BMW ma już ponad 2 lata , miałem na myśli czy całkiem coś nowego pokażą w odwecie. M5 w dieslu ma 4,7 do 100 także mają pole do popisu ;D , chyba że wypuszczą ten silnik lekko zmodyfikowany w serii 4 . Pożyjemy zobaczymyjacek pisze:BMW ma już w sprzedaży swojego super diesla w wersji M 50d montowany w x5 , x6 , moc 381KM 740NM .
Audi po prostu stara się dogonić czołówkę budując nowego mocnego diesla.
Póki są jednostki zamienne to nie ma się czym przejmować. Puki co my dajemy radę a przyszłość i dalszą część historii niech teraz piszą nowi właściciele nowoczesnych samochodów. Świat chce iść do przodu ale niestety odbija się to na właścicielach. Bo tak naprawdę to my jesteśmy królikami doświadczalnymi.Apophis pisze:Martwi mnie fakt że w mojej D2 tez jest jednorazowy silnik. Skończy sie kiedys i po zabawie. CO wtedy? Wstawiać 1,9? <jezu>
Ich to już do reszty posr**o <tjaa> W normalnym autku 1 turbinka to niezły wydatek nie napominając o tych z 2 a oni robią zamach na 4. No tylko, że dla nich auto przy 200tys. km nadaje się na złom..giganteusz pisze:Ale spokojnie BMW szykuje nowy silnik z palety M power 3.0 i do tego promocja!!! 4 turbiny i 407KM pewnie turbiny tak zrobią że do wymiany wszystkie jak padną heh.
Póki kolega jest w szpitalu to nie czepiajmy się detali <hehe> <hehe>ernesto pisze:Puki