![]() |
![]() |
![]() |
[D2 00 4.2PB/LPG ] Stukanie w kole przy hamowaniu
-
beyer28
- Super Klubowicz

- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz

-
beyer28
- Super Klubowicz

-
Damian921221
- CINEK
- Super Klubowicz

no szlag mnie trafi, krew zaleje
...jade sobie spokojnie do domu a tu typ golifna jakas prawie na zderzaku mi sidzi , prawa strona wyprzedza, to jak kick down....i juz mnie nie bylo
...po chwili patrze a juz ponad 240km/h i zjazd mam zaraz to zaczynam chamowac i tu ci zaczyna telepac
Delikatnie bo delikatnie, ale jest...tarcze mam praktycznie nowe Zimmermanna, zawiecha ok, musze sprawdzic laczniki....
jak hamuje ze 120km/h , 150km/h to jest ok... <niewiem> to chyba faktycznie spory problem w D2 i jak wymiana na heble od d3 nie pomoze to nie wiem co pomoze
jak hamuje ze 120km/h , 150km/h to jest ok... <niewiem> to chyba faktycznie spory problem w D2 i jak wymiana na heble od d3 nie pomoze to nie wiem co pomoze
to nie jest zwykły napęd...to
-
ernesto
martin_rs4
przykra sprawa
u mnie było to samo. Kilka mocnych hamowań i heble załatwione na amen.

Oj spory i to bardzo. Dlatego jak moje się skończą to nie będę nic testował i pójdę w stronę D3 a z tego co widzę to na mój styl jazdy będzie to gdzieś za rok, może dwamartin_rs4 pisze: <niewiem> to chyba faktycznie spory problem w D2 i jak wymiana na heble od d3 nie pomoze to nie wiem co pomoze
-
Gość
- CINEK
- Super Klubowicz

hmm
co sie mi zdaje ze musze jechac z kolami na wyważenie, bo dzis zauwazylem jadac na wprost po prostej rowniej drodze ze mi bardzo delikatnie przy prdkosci pow. 120/130km/h wirbuje autem (ale jestem juz przewrażliwiony <tjaa> )
...i przy okazji przegoniłem troche moje kucyki ![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
a mnie ten zaciekawił to był to golf 5 z jakims mocniejszym silnikiem a na klapie miał 1,2...a że wczoraj akurat wypadło na dzień jazdy na PB tylko to pokazałem mu że moje 4,2 na klapie nie kłamieApophis pisze:Mnie jednak nie sprowokuje żaden wolfwagen bo mam ich zwyczajnie w poważaniu
-
Gość
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz

Niedaleko bo jakiś rok temu zawzięcie broniłeś wspaniałego wynalazku lucasa, co od tamtego czasu się zmieniło?Apophis pisze:Dokładnie tak samo uważam.ernesto pisze:Oj spory i to bardzo. Dlatego jak moje się skończą to nie będę nic testował i pójdę w stronę D3 a z tego co widzę to na mój styl jazdy będzie to gdzieś za rok, może dwa![]()
-
Gość
- CINEK
- Super Klubowicz

hmmm..generalnie to tylko powyzej 200km/h i przy gwlatownym hamowaniu wystepuje ta delikatna telepawka u mnie...ale....ze zadko jezdze z taka predkoscia (a wlasciwie
to praktycznie o ogole) to nie mam generalnie tego prodblemu....teraz tylko w mojej podswiadomosci jest babol, ktorego trzeba bedzie zlikwidowac....
ehhh i znow wydatek sie szykuje...
ehhh i znow wydatek sie szykuje...
-
beyer28
- Super Klubowicz

Ja 2 tyg wcześniej miałem opony zmieniane, wyważane oczywiście. Po 2 tyg wyważenie skopane było na wszystkich kołach<lipa> Jak telepie podczas jazdy to pewnie będzie to.martin_rs4 pisze:no właśnie po założeniu na zimowe coś mi zaczęło wibrować mimo że wyważałemale czy mi dobrze wyważyli to inna kwestia...
- CINEK
- Super Klubowicz