![]() |
![]() |
Oj spory i to bardzo. Dlatego jak moje się skończą to nie będę nic testował i pójdę w stronę D3 a z tego co widzę to na mój styl jazdy będzie to gdzieś za rok, może dwamartin_rs4 pisze: <niewiem> to chyba faktycznie spory problem w D2 i jak wymiana na heble od d3 nie pomoze to nie wiem co pomoze
a mnie ten zaciekawił to był to golf 5 z jakims mocniejszym silnikiem a na klapie miał 1,2...a że wczoraj akurat wypadło na dzień jazdy na PB tylko to pokazałem mu że moje 4,2 na klapie nie kłamieApophis pisze:Mnie jednak nie sprowokuje żaden wolfwagen bo mam ich zwyczajnie w poważaniu
Niedaleko bo jakiś rok temu zawzięcie broniłeś wspaniałego wynalazku lucasa, co od tamtego czasu się zmieniło?Apophis pisze:Dokładnie tak samo uważam.ernesto pisze:Oj spory i to bardzo. Dlatego jak moje się skończą to nie będę nic testował i pójdę w stronę D3 a z tego co widzę to na mój styl jazdy będzie to gdzieś za rok, może dwa![]()
Ja 2 tyg wcześniej miałem opony zmieniane, wyważane oczywiście. Po 2 tyg wyważenie skopane było na wszystkich kołach<lipa> Jak telepie podczas jazdy to pewnie będzie to.martin_rs4 pisze:no właśnie po założeniu na zimowe coś mi zaczęło wibrować mimo że wyważałemale czy mi dobrze wyważyli to inna kwestia...