A co się będę z automatem użerał.Apophis pisze:Adrian widze manual style
Ja natomiast kupiłem mojej małe conieco w postaci oleum na dolewki i także chłodziwa.
Ledwie co rozrząd wymieniony a tu juz 5 tys stukneło...
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Nie odkładaj do jutra tego co możesz wypić dziśernesto pisze:dwa tygodnie temu kupiłem sobie 3 piwa z zamiarem wypicia, ale z uwagi że dostałem leki to woziłem je w samochodzie. Wczoraj przyszło mi ostro zahamować przed osobnikiem który nie patrzy czy coś jedzie i wlazł na przejście. 2 piwa pękły i wsączyły się w tylną wykładzinę Dziś suszenie.
Bądź dobry jak chleb.
To też dziś kupiłem i dziś wypijepebo pisze:Nie odkładaj do jutra tego co możesz wypić dziśernesto pisze:dwa tygodnie temu kupiłem sobie 3 piwa z zamiarem wypicia, ale z uwagi że dostałem leki to woziłem je w samochodzie. Wczoraj przyszło mi ostro zahamować przed osobnikiem który nie patrzy czy coś jedzie i wlazł na przejście. 2 piwa pękły i wsączyły się w tylną wykładzinę Dziś suszenie.
A co ja dziś zrobiłem? Nakarmiłem bestię na full w niedziele jadę do stolicy a jutro nie będzie mi się chciało wychodzić z domu. Zobaczymy ile Paniusi na trasie wyjdzie spalanie
PawelDSW grubo idziesz Panie ja bym się bał ale fela prezentuje się zacnie
Ja mam pierwszy dzień wolny od początku roku dziś lol zaraz lecę ogarniać spalone żarówki stopu za szyba, w bagażniku i pod nogami pasażera... czekam jeszcze na nowe lampy od adrian949 i wtedy wszystko się zaświeci jak należy
Ja mam pierwszy dzień wolny od początku roku dziś lol zaraz lecę ogarniać spalone żarówki stopu za szyba, w bagażniku i pod nogami pasażera... czekam jeszcze na nowe lampy od adrian949 i wtedy wszystko się zaświeci jak należy
Nie ma problemu.wpadaj do mnie do Monster Garage ...martin_rs4 pisze:PawelDSW, pod koniec lutego będę w Świdnicy to musimy się spiknąc, bo ciekawe jestem jak to live wygląda...fele robią robote <okioki>
Te z III L.O. najfajniejszePawelDSW pisze:Licealistki moje
Dzis jak obiecalem odswiezylem zaciski hamulcowe ... i auto pojechalo na oklejanie w pol mat