A co się będę z automatem użerał.Apophis pisze:Adrian widze manual style
Ja natomiast kupiłem mojej małe conieco w postaci oleum na dolewki i także chłodziwa.
Ledwie co rozrząd wymieniony a tu juz 5 tys stukneło...

![]() |
![]() |
![]() |
Nie odkładaj do jutra tego co możesz wypić dziśernesto pisze:dwa tygodnie temu kupiłem sobie 3 piwa z zamiarem wypicia, ale z uwagi że dostałem leki to woziłem je w samochodzie. Wczoraj przyszło mi ostro zahamować przed osobnikiem który nie patrzy czy coś jedzie i wlazł na przejście. 2 piwa pękły i wsączyły się w tylną wykładzinęDziś suszenie.
To też dziś kupiłem i dziś wypijepebo pisze:Nie odkładaj do jutra tego co możesz wypić dziśernesto pisze:dwa tygodnie temu kupiłem sobie 3 piwa z zamiarem wypicia, ale z uwagi że dostałem leki to woziłem je w samochodzie. Wczoraj przyszło mi ostro zahamować przed osobnikiem który nie patrzy czy coś jedzie i wlazł na przejście. 2 piwa pękły i wsączyły się w tylną wykładzinęDziś suszenie.
Nie ma problemu.wpadaj do mnie do Monster Garage ...martin_rs4 pisze:PawelDSW, pod koniec lutego będę w Świdnicy to musimy się spiknąc, bo ciekawe jestem jak to live wygląda...fele robią robote <okioki>
Te z III L.O. najfajniejszePawelDSW pisze:Licealistki moje