[D2 ALL ] Jakie wahacze??
W A4 mam założonego Ruville i na late już ma 70 tyś bez problemu tylko na gwarancji wymieniłem dolne proste przy 35 tyś ostatnio przegląd zaliczony bezproblemowo zestaw mnie kosztował niespełna 1000zł, do ósemki zapodałem DELPHI górne i Ruville na dół te nietypowe do A8 górne płaciłem po 220 zł za sztukę
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
A8 d2 Long
Witam a ja na Maxgear zaplacilem 580 zl byla promocja na zestaw i mam juz 38900km przejechane i jest ok nic jeszcze nie wymienilem
Dodam jeszcze że zważając na stan naszych dróg nie trudno w coś przydzwonić dołem. A nawet gdyby to jesteś stratny wahacz za 100 no max 200 zł a nie kilka stów za sztukę.krzychu22.p1i pisze:Za tą kasę to co 2 lata można wymieniać.
Ja już miałem sytuacją jak przydzwoniłem w kamień i mi pękł dolny prosty... Życie.
Ale co kto zrobi to jest jego decyzja.
http://pro-choice.pl/ Zamawiał ktoś tam kiedyś? Mają bardzo dobre ceny.
Koti pisze:http://pro-choice.pl/ Zamawiał ktoś tam kiedyś? Mają bardzo dobre ceny.
pepi pisze:ale to syf lmi ?
to po co ci to ?
Nie skumałem waszych postów.... czy "pro-choice" handluje jakimiś wahaczami?..... pytam bo mi się wydaje, że oni głównie olejami i innymi środkami smarnymiKoti pisze:Lemforder to syf? Większość twierdzi inaczej i badz tu mądry.
A jeżeli olejami to co to robi w temacie o wahaczach? <tjaa>
Nie wiem jak teraz ale kiedyś kolega z "pro-choice" był dosyć znany na różnych forach i sporo ludzi z tych for szukająca olejów pokroju MOTUL czy Liqui Moly kupowała to właśnie u niego.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-