Krzysku wrogiem nie jestem ani jakims specjalnym zwolennikiem. Na A8 mnie stać już na D3 ale nie sztuka kupic i sie wqr... Może nie jestem az takim entuzjastą a może za biedny na serwis tych wszystkich super rozwiązan ktore najwięcej snu posiadaczom z powiek spedzają.
Jak by FL było tak zajefajne to bym sobie dawno przerobił swoją zachowując lepszy silnik pod nowszą maską. Mozna przeciez zmienic wszystko wewnątrz jak i z zewnątrz.
Przepaśc to jest miedzy D2 a D3 natomiast miedzy liftingiem D2 a pierwowzorem są jedynie kosmetyczne roznice. Byle laik nie odrózni obu aut na drodze.
DO dzis sie smiac mi chce jak sąsiedzi widząc u mnie zakera pytali czy sprzedałem swoje audi i dlaczego
Kazdy ma co chce,gusta są nasze nie czyjeś. Dla mnie FL odpada kategorycznie z powodu nastawników i nadmiaru światełek w środku.
D3 z powodu upierdliwych potrafiących unieruchomic auto czestych usterek elektrycznych. Choc środek nie przypada mi do gustu też...
A na śliczne D4 to se wole patrzec na ulicy-nie stac mnie
Temat nam zleciał tak daleko że nie wiem co z nim zrobić-może go trza jakos przemianować albo usunac jak załozyciel zdecyduje