no do tego trzeba dodać jeszcze Q7 , ale tak na poważnie, to zawsze miło wspominam swoje S8 D2 2001r, granatowe w kremowej skórce, no i te 360KM.......a w dupie miałem nastawniki I inne bzdety, ona po prostu latała123mielony pisze:Apophis wszyscy wiemy że jesteś zwolennikiem pre-lifta,przeciwnikiem FL,wrogiem D3 a o D4 nie wspomnę
D2 lift czy przed lift? Oto jest pytanie!
Krzysku wrogiem nie jestem ani jakims specjalnym zwolennikiem. Na A8 mnie stać już na D3 ale nie sztuka kupic i sie wqr... Może nie jestem az takim entuzjastą a może za biedny na serwis tych wszystkich super rozwiązan ktore najwięcej snu posiadaczom z powiek spedzają.
Jak by FL było tak zajefajne to bym sobie dawno przerobił swoją zachowując lepszy silnik pod nowszą maską. Mozna przeciez zmienic wszystko wewnątrz jak i z zewnątrz.
Przepaśc to jest miedzy D2 a D3 natomiast miedzy liftingiem D2 a pierwowzorem są jedynie kosmetyczne roznice. Byle laik nie odrózni obu aut na drodze.
DO dzis sie smiac mi chce jak sąsiedzi widząc u mnie zakera pytali czy sprzedałem swoje audi i dlaczego
Kazdy ma co chce,gusta są nasze nie czyjeś. Dla mnie FL odpada kategorycznie z powodu nastawników i nadmiaru światełek w środku.
D3 z powodu upierdliwych potrafiących unieruchomic auto czestych usterek elektrycznych. Choc środek nie przypada mi do gustu też...
A na śliczne D4 to se wole patrzec na ulicy-nie stac mnie
Temat nam zleciał tak daleko że nie wiem co z nim zrobić-może go trza jakos przemianować albo usunac jak załozyciel zdecyduje
Jak by FL było tak zajefajne to bym sobie dawno przerobił swoją zachowując lepszy silnik pod nowszą maską. Mozna przeciez zmienic wszystko wewnątrz jak i z zewnątrz.
Przepaśc to jest miedzy D2 a D3 natomiast miedzy liftingiem D2 a pierwowzorem są jedynie kosmetyczne roznice. Byle laik nie odrózni obu aut na drodze.
DO dzis sie smiac mi chce jak sąsiedzi widząc u mnie zakera pytali czy sprzedałem swoje audi i dlaczego
Kazdy ma co chce,gusta są nasze nie czyjeś. Dla mnie FL odpada kategorycznie z powodu nastawników i nadmiaru światełek w środku.
D3 z powodu upierdliwych potrafiących unieruchomic auto czestych usterek elektrycznych. Choc środek nie przypada mi do gustu też...
A na śliczne D4 to se wole patrzec na ulicy-nie stac mnie
Temat nam zleciał tak daleko że nie wiem co z nim zrobić-może go trza jakos przemianować albo usunac jak załozyciel zdecyduje
Nie spór tylko opinię każdego na dany model, co w tym takiego śmiesznego <niewiem> . Z drugiej strony, to jest ciekawe czym Wy się sugerujecie kupując te przedlifty, chyba tylko brakiem nastawników - żarcik preFL też jest fajny, grunt to A8 <okioki>danielos8 pisze:hahahaha ale piszecie glupoty <aparat> zmience nazwe tematu na sspor o lepszy model d2 bedzie dla potomnych, ktora lepsza
Apophis, tematu nie usuwaj ewentualnie przenieś go do właściwego działu, chociaż i tak juz trochę wiem o nastawnikach i napinaczach a o różnicach wyglądowych to już prawie wszystko.
Mi akurat przed-lift pasuje taki jak ktoś już pisał jest "surowy wygląd"
Rozumiem że jedną z niespodzianek cenowych był nastawnik a są jeszcze inne?
Pozdrawiam
Łukasz
Mi akurat przed-lift pasuje taki jak ktoś już pisał jest "surowy wygląd"
Rozumiem że jedną z niespodzianek cenowych był nastawnik a są jeszcze inne?
Pozdrawiam
Łukasz