Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
u mnie wyladaowal wkoncu zawias od S8, autko nieco sztywniejsze i nieco nizsze zrobiona plukanka ukladau wspomagania i wymieniony przekaznik servotronica....wspomaganie dziala jak nalezy <hura>
zregenerowany napiacz lancucha narazie z pozytywnym skutkiem
teraz tylko musze znalesc firme co mi zalozy opony na felgi bez zadnych uszkodzen lakieru ...
zregenerowany napiacz lancucha narazie z pozytywnym skutkiem
teraz tylko musze znalesc firme co mi zalozy opony na felgi bez zadnych uszkodzen lakieru ...
to nie jest zwykły napęd...to
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Hehe Adrian, ale jakieś popsute chyba są.... bo tam w środku powinno być jeszcze takie żółte szkiełkoadrian949 pisze:Przytargałem lampy do swojej S8, stan oceniam na piątkę
Ostatnio zmieniony 08 mar 2015, 19:57 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
http://car-tronic.pl/pioneer-mvh-170ub- ... p7758.htmlmartin_rs4 pisze:Maciek daj linka...moze bym zonie do A3 kupil bo narazie ma ori Audi Gamma
Polecam! Ma nawet osobne sterowanie subem.
- stillbadboy
- Super Klubowicz
Apophis pisze:Ja kupiłem do Audiczki nowe radyjko. Pionierek na USB z piekną regulacją dzwieku i podświetleniem dopasowanym do autka. Gra super! Koszt 199zł
Macko a wyswietla na fisie info rds ?
ja w weekend zalozylem nowy odboj tylnego zderzaka, i zmienilem oslone przegubu prawego malymi krokami do przodu
zamowione już są nowe silowniki tylnej klapy, kobieta ją już ledwo podnosi
btw są uroki malego miasteczka i szwagra mechanika z dojsciami do czesci w lepszej cenie. Cały rozrząd kompletny w cenie 800zł także wkrótce osemeczka bedzie chodzila cichutko jak pszczółka
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"