Drodzy klubowicze, jak większość pewnie zauważyła nastąpiły dość znaczne zmiany na forum, konta (nicki) które mieliście przed zmianami zostały, należy tylko użyć funkcji przypomnij hasło (kliknij) aby wygenerowało nowe hasło na email.
Ps: Jeśli jest jakikolwiek problem z forum po migracji zgłaszajcie do mnie bo migracja zawsze niesie za sobą jakieś niedoskonałości które nie zawsze szybko się wychwyci. Nasz temat - kliknij.
He he Maciek to nie takie proste , żona zawsze chciała jak najszybciej opuścić szpital i do domku.Przeżywałem to 4 razy , raz ze względu na silną żółtaczkę też musiała kilka dni spędzić w szpitalu dłużej. ...........
Zachodniopomorskie - słonecznie od rana ale strasznie zimno .
karol208 pisze:U mnie rano 6.00 skrobanko było -4st ujrzałem na desce, ale teraz słoneczko świeci
U mnie to samo było, ale autka w garażu już śpią.
Skrobaczki nie używam.
Jak autko stoi na dworze i rano przyjdzie skrobac to ide, odpalam auto i wracam do domu na kawę
Wrocław o 6:00 -1 teraz 2 na plusie. Te zmiany pogody w tym roku człowieka dobijają. Pod koniec sierpnia koło Głogowa było tak że w pracy od pon do śr latałem rozebrany, a czwartek i piątek z polarem na plecach. Mam nadzieję że chociaż śnieg u nas spadnie na święta bo dawno już tak nie było...