salaj11 pisze:jeśli o spotkanie na gokarty to ja raczej odpadam! zreszta jak narazie to sa dwie osoby chetne
Grande pisze:Poza tym w moim przypadku gokarty odpadają - po prostu się nie zmieszczę
Tak tylko gwoli wyjaśnienia dodam, bo może wątek ten czytają też inni niezdecydowani...
gokarty w naszych spotach są tylko dodatkiem a nie celem i ideą naszych spotkań...
ale ponieważ złożyło się tak, że większość osób z naszej grupy z którą się tutaj spotykamy ma trochę zabawy z wyścigów gokartami więc taką formę spotkań kontynułujemy...
Jeżeli są osoby chętne na spotkanie ale widzą to w innej formie, miejscu i czasie to wystarczy wykazać trochę inicjatywy i o tym napisać a podejmiemy w tym temacie dyskusję ;-)
salaj11 pisze:zreszta jak narazie to sa dwie osoby chetne
Noi podobnie jak Ty myśli pewnie nastepnych 10 osób i dlatego frekwencja jest taka a nie inna... wystarczy poczytać tematy o spotach w innych miastach żeby zauważyć jak często powtarza się właśnie podobny sposób myślenia...
np. w Łodzi jeśli się przyjrzeć jest chyba kilkanaście osób/posiadaczy A8/S8 ale o spocie tylko jakieś nieśmiałe wzmianki były i nic... czyżby sami internetowcy :shock:
I żeby nie było... nie mam o to do Ciebie ani Innych żadnych pretensji - to Wasza prywatna sprawa jak i z kim spędzacie swój wolny czas... mnie to osobiście ani ziębi ani grzeje 8-)
Ja jutro i tak będę bo z kolegą
SJake'iem umówiliśmy się na małą pogadankę... i to dokładnie w temacie naszych A8/S8 :lol:
Grande pisze:Jeśli coś się zmieni to podbiję ale rowerkiem. 8-)
Jak się uda to zapraszamy chociaż jak frekwencja bedzie taka jak widać po powyższych postach to pewnie postoimy z godzinkę i potem przeniesiemy się w inne miejsce... prawdopodobnie będzie to Cargo ale zawsze na tzw. poczekaniu możemy wymyśleć coś innego ;-)