Pozdrowienia dla A łosiem
Nie lubią?.... to chyba wręcz przeciwnie.... tak bardzo mnie lubią, że zupełnie nieodpłatnie opiekują się moimi rzeczami tak żebym sobie mieszkania, garażu czy warsztatu tym nie zagracał.Apophis pisze:Widzę że coraz bardziej Cie nie lubi coraz wieksza liczba ludzi na forum a co poza nim? Jeden Allah wie
Tak np. kolega od kół zimowych.... on na pewno wiedział, że moja przestrzeń w garażu jest mocno ograniczona więc wyciągnął do mnie swą pomocną dłoń i "zaopiekował się" kołami
Albo temat aktualny.... część mojego wyposażenia warsztatowego... też kolega "zaopiekował się" zupełnie nieodpłatnie i opiekuje się do dziś czyli zdjął mi z głowy jeden kłopot więcej
Jest tylko jeden mankament z tymi "bardzo lubiącymi" mnie kolegami - mam ograniczony praktycznie do zera dostęp do przedmiotów jakimi się zaopiekowali.... i jak zauważyłem wcale ich to nie martwi.
Klubowicze
Chociaż nie, fakty są trochę inne.... ten drugi kolega nie jest już dla mnie taki koleżeński jaki był wcześniej i 28-11 poinformował mnie, że spakował wszystkie moje rzeczy i mi odesłał.
Tylko dziwnym trafem jest 21-12 i jeszcze nic do mnie nie dotarło i nie mogę się doprosić o potwierdzenie nadania
Ale jestem pełen zrozumienia... kurierzy nie dają rady w tym szalonym świątecznym paczkowym szale i to pewnie dlatego.
Także wracając do tematu pozdrowień...
pozdrawiam wszystkich kolegów z forum którzy mnie "nie lubią" i dzięki temu "nie lubieniu" nie zaopiekowali się żadnymi moimi rzeczami
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
FOSS pisze:Także wracając do tematu pozdrowień...
pozdrawiam wszystkich kolegów z forum którzy mnie "nie lubią" i dzięki temu "nie lubieniu" nie zaopiekowali się żadnymi moimi rzeczami
Pozdrowienia dla czarnej Ósemki która pięknie ryczała wczoraj pod galerią Ferio na Starym mieście obok Konina o godzinie 20
FOSS jesteś za dobry dla ludzi... jest takie powiedzonko "jak masz miekkie serce to obyś dupy nie miał szklanej"
pozdro dla D3, które tak keciło sie po 3 pasach w Częstochowie, że jadąc jedną prędkością jednym pasem je wyprzedziłem a koleś się tak rzucał za kierownica jakby kogoś miał zabić
pozdro dla D3, które tak keciło sie po 3 pasach w Częstochowie, że jadąc jedną prędkością jednym pasem je wyprzedziłem a koleś się tak rzucał za kierownica jakby kogoś miał zabić
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
FOSSiku mój ty kochany... Ja tez czekam na paczke która blokuje mi odbiór auta i się już nie nastawiam że w tym roku dojdzie więc zrozum Deutsche post tez ma teraz dużo ważniejszej pracy
Fajnie że cię tak lubią,zazdroszcze ci-pewnikiem niedługo ktoś zaopiekuje się jeszcze twoja furką,żoną a ciebie jakas bogata starsza pani (tam ich nie brak) weźmie do swego pałacu i będziesz jak pączuś w masełku
Ja nie mam tak dobrze....
Fajnie że cię tak lubią,zazdroszcze ci-pewnikiem niedługo ktoś zaopiekuje się jeszcze twoja furką,żoną a ciebie jakas bogata starsza pani (tam ich nie brak) weźmie do swego pałacu i będziesz jak pączuś w masełku
Ja nie mam tak dobrze....
Pozdro dla D3 na tablicach WGS widziana we wtorek koło godziny 12:00 w Gostyninie....
i dla drugiej D3 na tablicach WGS widzianej dosłownie pół minuty później na tej samej ulicy
I pozdro dla srebrnej D2 na tablicach EZG widzianej w Łodzi koło godziny 16-tej czy 17-tej
i dla drugiej D3 na tablicach WGS widzianej dosłownie pół minuty później na tej samej ulicy
I pozdro dla srebrnej D2 na tablicach EZG widzianej w Łodzi koło godziny 16-tej czy 17-tej
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
To Jacek pewnie (kolega FORZA) albo jego małżonka - następny kolekcjoner ósemekVanDyke pisze:Pozdrowienia dla czarnego D2 W8 VADER widzianego dzisiaj na skrzyżowaniu Puławska-Madalińskiego (Wawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-