części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Pozdrowienia dla A łosiem

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Gość

Post autor: Gość » 20 gru 2015, 18:04

Pozdro dla czzrnej błyszczącej D3 z Turka 4,2 tdi-ładna sztuka i drugiej tak brudnej że nie widziałem blach. Obie widziane dziś w okolicach Turka.

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 20 gru 2015, 20:34

drago_o pisze:widziałem ładne wychuchane d2 z naprzeciwka
Hmm, może moje ? :D

Przy okazji pozdrowię D2 rej. BSK... mijaną na obwodnicy w B-stoku (później stało pod Galerią Białą) oraz czarne D3, które "wskoczyło" do parkingu podziemnego w Alfie ;)

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 21 gru 2015, 12:47

Apophis pisze:Widzę że coraz bardziej Cie nie lubi coraz wieksza liczba ludzi na forum a co poza nim? Jeden Allah wie :D
Nie lubią?.... to chyba wręcz przeciwnie.... tak bardzo mnie lubią, że zupełnie nieodpłatnie opiekują się moimi rzeczami tak żebym sobie mieszkania, garażu czy warsztatu tym nie zagracał.

Tak np. kolega od kół zimowych.... on na pewno wiedział, że moja przestrzeń w garażu jest mocno ograniczona więc wyciągnął do mnie swą pomocną dłoń i "zaopiekował się" kołami :)

Albo temat aktualny.... część mojego wyposażenia warsztatowego... też kolega "zaopiekował się" zupełnie nieodpłatnie i opiekuje się do dziś czyli zdjął mi z głowy jeden kłopot więcej :)

Jest tylko jeden mankament z tymi "bardzo lubiącymi" mnie kolegami - mam ograniczony praktycznie do zera dostęp do przedmiotów jakimi się zaopiekowali.... i jak zauważyłem wcale ich to nie martwi.
Klubowicze :/

Chociaż nie, fakty są trochę inne.... ten drugi kolega nie jest już dla mnie taki koleżeński jaki był wcześniej i 28-11 poinformował mnie, że spakował wszystkie moje rzeczy i mi odesłał.
Tylko dziwnym trafem jest 21-12 i jeszcze nic do mnie nie dotarło i nie mogę się doprosić o potwierdzenie nadania <hmm>
Ale jestem pełen zrozumienia... kurierzy nie dają rady w tym szalonym świątecznym paczkowym szale i to pewnie dlatego.

Także wracając do tematu pozdrowień...
pozdrawiam wszystkich kolegów z forum którzy mnie "nie lubią" i dzięki temu "nie lubieniu" nie zaopiekowali się żadnymi moimi rzeczami :)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
gonias
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: gonias » 21 gru 2015, 14:13

FOSS pisze:Także wracając do tematu pozdrowień...
pozdrawiam wszystkich kolegów z forum którzy mnie "nie lubią" i dzięki temu "nie lubieniu" nie zaopiekowali się żadnymi moimi rzeczami :)
Obrazek

Pozdrowienia dla czarnej Ósemki która pięknie ryczała wczoraj pod galerią Ferio na Starym mieście obok Konina o godzinie 20 <okok>

Awatar użytkownika
drago_o
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: drago_o » 21 gru 2015, 14:21

FOSS jesteś za dobry dla ludzi... jest takie powiedzonko "jak masz miekkie serce to obyś dupy nie miał szklanej"

pozdro dla D3, które tak keciło sie po 3 pasach w Częstochowie, że jadąc jedną prędkością jednym pasem je wyprzedziłem a koleś się tak rzucał za kierownica jakby kogoś miał zabić :P
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

Gość

Post autor: Gość » 21 gru 2015, 15:14

FOSSiku mój ty kochany... :) Ja tez czekam na paczke która blokuje mi odbiór auta i się już nie nastawiam że w tym roku dojdzie więc zrozum Deutsche post tez ma teraz dużo ważniejszej pracy :D

Fajnie że cię tak lubią,zazdroszcze ci-pewnikiem niedługo ktoś zaopiekuje się jeszcze twoja furką,żoną a ciebie jakas bogata starsza pani (tam ich nie brak) weźmie do swego pałacu i będziesz jak pączuś w masełku :)

Ja nie mam tak dobrze.... :(

Awatar użytkownika
panton
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: panton » 21 gru 2015, 18:52

Apophis pisze:Fajnie że cię tak lubią,zazdroszcze ci-pewnikiem niedługo ktoś zaopiekuje się jeszcze twoja furką,żoną a ciebie jakas bogata starsza pani (tam ich nie brak) weźmie do swego pałacu i będziesz jak pączuś w masełku :)
LOL <hehehe>

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 21 gru 2015, 18:54

Okres świąteczny to i pozdrowionka się wzmagają :D ...więc wracając to tematu, pozdrówka dla "białej perły" rej. BIA widzianej na krzyżówce przy Centralu ;)

Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 31 gru 2015, 13:00

Pozdrowienia dla czarnej eSy D2 na blachach WZ stojącej w Babicach przed serwisem moto. Kolega Beyer może?
Kontakt: nick + @wp.pl

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 31 gru 2015, 16:02

Dzisiaj widziałem czarne D3 rej.: BIA... na dworcu PKS w Białysmtoku i jeszcze jedno czarne D3 W12 rej. BI... na obwodnicy około godz. 15-tej. Pozdrowienia <papa>

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 31 gru 2015, 19:00

Pozdro dla D3 na tablicach WGS widziana we wtorek koło godziny 12:00 w Gostyninie....
i dla drugiej D3 na tablicach WGS widzianej dosłownie pół minuty później na tej samej ulicy :)
I pozdro dla srebrnej D2 na tablicach EZG widzianej w Łodzi koło godziny 16-tej czy 17-tej :)
inspekcje przed zakupem

-

rav85
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: rav85 » 31 gru 2015, 23:21

Pozdrowienia dla czarnej s8 d3 za ktora dzisiaj jechalem w strone bielska bialej

Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 17 sty 2016, 16:03

Pozdrowienia dla czarnego D2 W8 VADER widzianego dzisiaj na skrzyżowaniu Puławska-Madalińskiego (Wawa)

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 18 sty 2016, 00:32

VanDyke pisze:Pozdrowienia dla czarnego D2 W8 VADER widzianego dzisiaj na skrzyżowaniu Puławska-Madalińskiego (Wawa)
To Jacek pewnie (kolega FORZA) albo jego małżonka - następny kolekcjoner ósemek <faktycznie>
inspekcje przed zakupem

-

olozwirski
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: olozwirski » 28 sty 2016, 20:48

Pozdrowienia od czarnej S8 WKZXXX dla czarnej S8 D2 na parkingu Technolandu w Radomiu. Jakis tydzień temu.
Narazie czytam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl