Nie zapomniałem-mnie to nie potrzebneFOSS pisze:eeee.... nie chciałbym się czepiać ale czy nie zapomniałeś jej przypadkiem delikatnie przystroić?
Alosiem do slubu.
Ale Jej może robiło to już jakąś różnicę - bądź co bądź ślub to nie wycieczka do parkuApophis pisze:Nie zapomniałem-mnie to nie potrzebneFOSS pisze:eeee.... nie chciałbym się czepiać ale czy nie zapomniałeś jej przypadkiem delikatnie przystroić?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
No jak to nie wiedziałeś?... przecież taki fele ma kilku kolegów na forum i foty gdzieś wstawialimartin_rs4 pisze:cholera bartas204, miałem okazje kupić takie fele na fajne pieniądze ale nie wiedziałek jak wzyglądają na A8...teraz wiem bardzo fajnie
Coś podobnego na moim D3 - niby 20" ale wg. mnie jakoś tego nie widaćmartin_rs4 pisze:tylko że Twoje to 20" zapewne ??
A tu moja na "ślubnym kobiercu"
I takie jeszcze ślubne ale tutaj nie da się ocenić auta na żadnym ze zdjęć bo lakier tak przygotowałem, że odbija się w nim dosłownie wszystko
Ślubnych to mam dużo więcej ale dam szansę innym
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Maciek może lepiej że nie stroiłeś auta, kiedyś dałem się wystroić ,15 km po pannę młodą i z powrotem do kościoła i jeszcze raz na sale i jeszcze jeden kurs na zdjęcia . Do dziś wierzchnia warstwa lakieru przy klamkach jest wytarta od tych baloników o brokacie we wnętrzu auta już nie wspomnę . Jeżeli już to profesjonalne delikatne ozdoby! Twoje wyglądało skromnie ale jak napisałeś "zacnie"
- tutenhamon
- Super Klubowicz