Lukas134 pisze:Super chodzi 😉 Zreszta juz nie raz słyszałem na zywo 😉
Unseen pisze:Bardzo fajne brzmienie :-)
A dziękuję, dziękuję, starałem się.... noi firma co dla mnie to robiła też się starała
Brakuje mi jeszcze trochę więcej tego strzelania w wydechu przy szybkim puszczeniu gazu i schodzeniu z obrotów ale może jeszcze przyjdzie czas i na takie kosmetyczne poprawki
Lukas134 pisze:FOSS, No u Nas w zime na 18 jest wygodnie

ja dumam czy nie zmienic na lato na 19 z 20tek
hola hola, czy ja dobrze zrozumiałem?... w zestawie letnim z 20-tek chcesz przeskoczyć na 19-tki?
świat się przewraca do góry nogami
drago_o pisze:A felgi na foto nie są od RS6C5 chociaż wyglądają podobnie - to oryginalne felgi od A8D3, całego numeru nie pamiętam ale zaczyna się od 4E0
To sporo tłumaczy bo się tu klucilem z kolegą z forum o ET tych felg tylko jego były właśnie z RS6 C5 a moje są z A8 i właśnie różnica leży w ET

bo poza tym są identyczne
No całkiem możliwe że mają różne ET bo robione do innych modeli aut.
Te z RS-a pewnie 3x coś mają a te co mam na samochodzie to jakieś 43 chyba czy coś w tym stylu.
Pszendza pisze:oryginał a8 d3 z numerem 4E0 9x19 et 44 producent RONAL (POLSKIE !!)
Oryginał RS6 C5 z numerem 4B3 9x19 et 35 produkcja SSM niemcy
No to dokładnie tak jak myślałem... RS6 ET35 i A8D3 ET44.
Właśnie jak je zakładałem to bałem się, że za bardzo wyjdą z nadkola bo ja 20-tki mam ET46 ale z dystansami tak spasowane, że praktycznie na styk z nadkolami.
Ale z drugiej strony na letnich mam oponę 265 a na zimówkach 255 więc już z na oponie trochę się schowało a do tego na zimę podniosłem ją wyraźnie do góry więc zupełnie nie widać tej delikatnej różnicy