taaaak jestdanishow pisze:A8 to idealne auto na Autobahn

![]() |
![]() |
![]() |
Tutaj kolezko danishow napisałem to troszke w zartobliwy sposób - moze to zostalo zle odebrane, więc nie oceniaj pochopnie. Niestety wiem jak sie dociera hamulce, ale tutaj z kolega Pepi czasem sie nie zgodze troszke, bo sa zestawy w naszych A8 ktore i tak po dotarciu gówno daja. Mialem połaczenie Zimmerman + Trw klocki i pisk przy dojezdzaniu (zreszta troszke ludzi tez tutaj to opisywalo, trzeba troszke poczytac), potem mialem Zimmerman + klocki ATE i to samo. Na chwilke zalozylem jakies uzywki MS i bylo OK - tylko pylily troszke. Tak sie dzialo przy moim zestawie z D2. Teraz mam zestaw D3 i jest ok, tylko mi koncza sie klocki i dlatego pytalem jakie sa w uzytkowaniu klocki A.B.S zebym sie nie rozczarowal jak przy zestawie z D2.danishow pisze:Chyba z mechaniką jesteś na bakier skoro tego nie wiesz, poza tym renomowane marki dołączają do tarcz szczegółowy opis jak dotrzeć hamulcekmicic-lt pisze:Jaki masz sposob?? Pewnie nie dotykasz pedału hamulca![]()
Podobnie jak ja, z tym że nie jestem czyimś tam koleżkąkmicic-lt pisze:Tutaj kolezko danishow napisałem to troszke w zartobliwy sposób
Jak uważasz, jakbyś jednak się zdecydował to wal jak w ścianę ...nie obrażę siękmicic-lt pisze:Nie bede upierdliwy i nie puszcze Ci riposty w Twoja strone kolego danishow
Bardzo dobra częstochowska firmadanishow pisze:W Polsce jest duży producent tarcz, robią np. dla Brembo. Tarcze są dobre i tanie, sprzedają je pod nazwą Mikoda. Kupowałem kiedyś u nich wiele zestawów ale do małych aut, jak się sprawdzą w A8, tego niestety nie wiem.