Czy ten temat ma racje bytu ?
Każdy coś pisze, każdy ma jakieś doświadczenia, każdy się wypowiada, każdy poświęca swój czas na forum dla forum, dla ludzi dla społeczności.
Czasami uda się komuś podsunąć temat, pomysł.
Fakt zdarzają się wypowiedzi bezsensowne, ja też nie raz popełniłem błąd i napisałem coś o czy mnie miałem wiedzy czy doświadczenia.
Ale pamiętajmy, że każdy uczy się na błędach, każdy chcę zdobyć jakąś wiedzę nie tylko dla siebie ale by mógł pomóc innym.
Zbaczanie z tematu wiadomo jest złem ale podtrzymywanie go by się rozwijał, ciągnął dalej już nie.
Nie mozna kogoś karać za czerpanie wiedzy, zdobywanie informacji, poszerzanie tematu.
Każda wypowiedź jest pomocna jeśli jest na temat.
Nie zawsze trzeba być sztywnym, czasami trzeba się uśmiechnąć i podejść z żartem do pewnych spraw.
Nie mozna też karać kogoś kto siedzi na forum kilka godzin dziennie i się wypowiada/udziela.
Przetacza się kilka osób, ja bym jeszcze mógł kilka dodać kto się często udziela na forum, ale czy to jest złe ? Bo ktoś jest aktywny ?
Dla mnie to jest głupota i osobiście jestem za przeniesieniem tematu do kubła na śmieci.
Tu tez nie chodzi o pełne zło tylko o ludzi którzy podtrzymują ideę forum i za to ich trzeba chwalić i podziwiać bo są zawsze pomocni i zawsze pomogą
Apo, Drago, Foss, Martin, Krzychu, Presto, Goni, Szeryf, Michał, Artur, i wielu wielu innych.
Każdy z nich coś napisze, doda, podkreśli, wyprostuje. A to że są z Nami, że jesteśmy tu dla Siebie to tylko można dziękować tym którzy są aktywni.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2016, 21:47 przez ernesto, łącznie zmieniany 1 raz.