[S8 D2 02 LPG ] RS8 czas na D2
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
bo nigdy nie jechales tak mocnym autem i nie masz pojecia jak takie cos jezdzi? zapewniam cie ze zadnego dyskomfortu nie czuc. a masz takie wrazenia:
Ostatnio zmieniony 11 mar 2016, 20:36 przez guzior, łącznie zmieniany 1 raz.
Apophis zobacz sobie wykres seryjnego s8 d2. Tu mimo, że turbo wstaje późno to i tak do momentu kiedy wstaje jest lepiej niż seria. A później jest już tylko lepiejApophis pisze:Krzysko spełnia marzenia Doslownie
Dla mnie jednak ten wykres nie spelniał by oczekiwań auta do uzytku codziennego. Ale na torze owszem.
Tak jak robisz cokolwiek, tak robisz wszystko...
Tak naprawde to mi sie podoba, po co wiecej niż 200 KM i 300 Nm na jezdzenie miedzy swiatłami, w zupełnosci wystarcza. A jak chcesz komuś cos pokazac to ciagniesz powyzej 4,5 tys i jest ciekawie. Przy okazji wszelkie podzespoły sie oszczedza a nie za kazdym ruszeniem z miejsca dostaja po d..
Ostatnio zmieniony 11 mar 2016, 20:32 przez uszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale to musi zapierd....ćPrzemek21 pisze:A mi dziś guzior taki prezent zrobił na poprawę humoru
578km i 717 nm ,jeszcze pracy sporo ale jest dobrze
Wykres bardzo fajny!!!!! Wystarczająco !!!!
Apophis pisze:Krzysko spełnia marzenia Doslownie
Dla mnie jednak ten wykres nie spelniał by oczekiwań auta do uzytku codziennego. Ale na torze owszem.
żarujesz???? hehe
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Prosze was bez docinek. jak sam wspomniałes Guzik Krzyska znam i troche żeśmy o tym przedyskutowali. Nie bede ci sie tu rozpisywał czym to ja nie jeździłem bo nie jestem dzieckiem ale uwierz na słowo że moje D2 to nie najmocniejsze jakie w zyciu ujechałem
Znam też opinie krzyska co jak i z czym najlepiej zjeść niejeden jego projekt miałem okazje "obmacać"
DLA MNIE taki wykres sprawia że auto by mnie jedynie męczyło i nie nadaje sie do tego CO JA lubie więc nie miejcie mi chłopaki za złe że mi sie to NIE PODOBA.
Jestem "cywilny" więc za radą Krzyska idę w swapy i strojenie nowoczesnych silniczków w starej budzie co da mi dokładnie to co potrzebuje i jest o wiele tańśze.
Moje zdanie to jest moje zdanie i nikt nie musi mnie popierac bo juz na dzień dobry Krzyś zrobił mi to co chciałem jako alternatywe do bawienia sie z starym ABZtem.
Po prostu ja ide prostsza drogą do tego co chce mieć. RS8 D3 na BUHu juz moj kumpel poskładał i jak dla mnie bajka i zadne 4,2 V8 z dokladanym turbo nie dorówna oryginalnemu BUHowi-taka tez moja opinia
Własnie jeden krzesacz koni mnie w tym uświadomił
Znam też opinie krzyska co jak i z czym najlepiej zjeść niejeden jego projekt miałem okazje "obmacać"
DLA MNIE taki wykres sprawia że auto by mnie jedynie męczyło i nie nadaje sie do tego CO JA lubie więc nie miejcie mi chłopaki za złe że mi sie to NIE PODOBA.
Jestem "cywilny" więc za radą Krzyska idę w swapy i strojenie nowoczesnych silniczków w starej budzie co da mi dokładnie to co potrzebuje i jest o wiele tańśze.
Moje zdanie to jest moje zdanie i nikt nie musi mnie popierac bo juz na dzień dobry Krzyś zrobił mi to co chciałem jako alternatywe do bawienia sie z starym ABZtem.
Po prostu ja ide prostsza drogą do tego co chce mieć. RS8 D3 na BUHu juz moj kumpel poskładał i jak dla mnie bajka i zadne 4,2 V8 z dokladanym turbo nie dorówna oryginalnemu BUHowi-taka tez moja opinia
Własnie jeden krzesacz koni mnie w tym uświadomił