![]() |
![]() |
![]() |
[S8 D2 02 LPG ] RS8 czas na D2
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
bo nigdy nie jechales tak mocnym autem i nie masz pojecia jak takie cos jezdzi? zapewniam cie ze zadnego dyskomfortu nie czuc. a masz takie wrazenia:
Ostatnio zmieniony 11 mar 2016, 20:36 przez guzior, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
Apophis zobacz sobie wykres seryjnego s8 d2. Tu mimo, że turbo wstaje późno to i tak do momentu kiedy wstaje jest lepiej niż seria. A później jest już tylko lepiejApophis pisze:Krzysko spełnia marzeniaDoslownie
Dla mnie jednak ten wykres nie spelniał by oczekiwań auta do uzytku codziennego. Ale na torze owszem.

Tak jak robisz cokolwiek, tak robisz wszystko...
-
- Super Klubowicz
Tak naprawde to mi sie podoba, po co wiecej niż 200 KM i 300 Nm na jezdzenie miedzy swiatłami, w zupełnosci wystarcza. A jak chcesz komuś cos pokazac to ciagniesz powyzej 4,5 tys i jest ciekawie. Przy okazji wszelkie podzespoły sie oszczedza a nie za kazdym ruszeniem z miejsca dostaja po d..
Ostatnio zmieniony 11 mar 2016, 20:32 przez uszek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
Ale to musi zapierd....ćPrzemek21 pisze:A mi dziś guzior taki prezent zrobił na poprawę humoru![]()
578km i 717 nm ,jeszcze pracy sporo ale jest dobrze
Wykres bardzo fajny!!!!! Wystarczająco !!!!
Apophis pisze:Krzysko spełnia marzeniaDoslownie
Dla mnie jednak ten wykres nie spelniał by oczekiwań auta do uzytku codziennego. Ale na torze owszem.
żarujesz???? hehe
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Prosze was bez docinek. jak sam wspomniałes Guzik Krzyska znam i troche żeśmy o tym przedyskutowali. Nie bede ci sie tu rozpisywał czym to ja nie jeździłem bo nie jestem dzieckiem ale uwierz na słowo że moje D2 to nie najmocniejsze jakie w zyciu ujechałem ![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Znam też opinie krzyska co jak i z czym najlepiej zjeść niejeden jego projekt miałem okazje "obmacać"
DLA MNIE taki wykres sprawia że auto by mnie jedynie męczyło i nie nadaje sie do tego CO JA lubie więc nie miejcie mi chłopaki za złe że mi sie to NIE PODOBA.
Jestem "cywilny" więc za radą Krzyska idę w swapy i strojenie nowoczesnych silniczków w starej budzie co da mi dokładnie to co potrzebuje i jest o wiele tańśze.
Moje zdanie to jest moje zdanie i nikt nie musi mnie popierac bo juz na dzień dobry Krzyś zrobił mi to co chciałem jako alternatywe do bawienia sie z starym ABZtem.
Po prostu ja ide prostsza drogą do tego co chce mieć. RS8 D3 na BUHu juz moj kumpel poskładał i jak dla mnie bajka i zadne 4,2 V8 z dokladanym turbo nie dorówna oryginalnemu BUHowi-taka tez moja opinia
Własnie jeden krzesacz koni mnie w tym uświadomił
![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Znam też opinie krzyska co jak i z czym najlepiej zjeść niejeden jego projekt miałem okazje "obmacać"
DLA MNIE taki wykres sprawia że auto by mnie jedynie męczyło i nie nadaje sie do tego CO JA lubie więc nie miejcie mi chłopaki za złe że mi sie to NIE PODOBA.
Jestem "cywilny" więc za radą Krzyska idę w swapy i strojenie nowoczesnych silniczków w starej budzie co da mi dokładnie to co potrzebuje i jest o wiele tańśze.
Moje zdanie to jest moje zdanie i nikt nie musi mnie popierac bo juz na dzień dobry Krzyś zrobił mi to co chciałem jako alternatywe do bawienia sie z starym ABZtem.
Po prostu ja ide prostsza drogą do tego co chce mieć. RS8 D3 na BUHu juz moj kumpel poskładał i jak dla mnie bajka i zadne 4,2 V8 z dokladanym turbo nie dorówna oryginalnemu BUHowi-taka tez moja opinia

Własnie jeden krzesacz koni mnie w tym uświadomił

-
- Forum Audi A8