[S8 D2 02 LPG ] RS8 czas na D2
Zdecyduj sie w końcu o czym ty piszesz bo błądzisz w zeznaniach - najpierw piszesz ze 10 kola euro to taki motor, potem ze Genowefa wsadzi ci do d2 BUHa i odpali, ale bez skrzyni ktora zapewnia takie a nie inne osiągi temu silnikowi, bo sie nie da do d2 i jeszcze nikt w Polsce tego nie walnal, potem ze 4,0tfsi mozna wsadzić i ze dlubia na 700+, potem ze to jednak jest drogie, potem ze fura droga, a potem to juz sam nie wiem o czym piszesz bo skaczesz z tematu na temat jak ci wypunktowuje bledy i głupoty które powatrzasz.
U którego Krzyśka bo chyba ci się cos pomylilo dość mocno i nie wiesz nawet kto stroi moje auta....
U którego Krzyśka bo chyba ci się cos pomylilo dość mocno i nie wiesz nawet kto stroi moje auta....
Dobra guzik napisałem na poczatku naszej rozmowy że to mi sie nie podoba ale nie ma to żadnego znaczenia-mam swoje pomysły bedzie kiedys realizacja nie interesuje mnie żadne quattro turbo w ABZcie ktorego uważam ża przezytek pod warunkiem że jest wyremontowany to polata. Swojego wywaliłem z przyczyn ekonomicznym mając w prezencie AKC po kiego mam sie babrac z abztem??
ja nie patrze na pasje a na walory uzytkowe korych przemka auto dla mnie nie posiada bo jest zbyt "torowo" zestrojone.
Podoba mu sie i to najwazniejsze oby to jeździło długo.
BUH jest duży to V10 nie bede potrzebował jego potencjału bo do zabawy i jazdy starczy mi V6 tsfi.
Po co te docinki,nie jestem master level jak TY ale mam kogos kto mi cos zrobi tak jak ja chce i bede szczesliwy.
KOniec tematu z mej strony...
ja nie patrze na pasje a na walory uzytkowe korych przemka auto dla mnie nie posiada bo jest zbyt "torowo" zestrojone.
Podoba mu sie i to najwazniejsze oby to jeździło długo.
BUH jest duży to V10 nie bede potrzebował jego potencjału bo do zabawy i jazdy starczy mi V6 tsfi.
Po co te docinki,nie jestem master level jak TY ale mam kogos kto mi cos zrobi tak jak ja chce i bede szczesliwy.
KOniec tematu z mej strony...
U którego Krzyśka????
Nie docinki - wytykam motanie sie w zeznaniach i gadanie o tematach w których sie nie siedzi tylko sie "slyszalo".Po co te docinki
Ostatnio zmieniony 12 mar 2016, 00:11 przez guzior, łącznie zmieniany 1 raz.