Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- ManiekJames
- Super Klubowicz
fakturę wyślij pocztąApophis pisze:A nie Pisałem?jordan233 pisze:Dzisiaj została zmieniona pompa paliwa i autko odżyło.
Za to ci co to robili,stracili klienta po tym jak do końca twierdzili że to nie wina pompy..
[ Dodano: 2016-03-21, 21:51 ]
nie tyle od groma ale dojście do 1 śruby do dupyLukas134 pisze: Najgorsza wymiana bo roboty od groma 😕
Specjalizacja warsztatu: AUDI/VW??.... - Porażka po całościjordan233 pisze:Dzisiaj została zmieniona pompa paliwa i autko odżyło.
Za to ci co to robili,stracili klienta po tym jak do końca twierdzili że to nie wina pompy..
Z Brzegu Dolnego brałeś czy gdzieś indziej?ManiekJames pisze:Dracus662, Lukas134 .... No zaryzykowałem i kupiłem kompresorka nowego za 1300zł WABCO - dedykowanego ze złączami wszystkimi do A8 D3 pod moje numery seryjne z oryginalnego z ASO.
Zobaczymy jak bedzie pracował - 24miesiące gwarancji dajo hyhy.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- dracus6662
- Super Klubowicz
Maniek Gwarancja na ile ? 24 czy 12?
Apophis TAK ZROBILEM
Okazalo sie ze temperatura wychladzania byla na -30 nie wiem co to oznacza moze ty wiesz??
Nie mialem czasu pytac....
Zrobilem w zielonej w serwisie staga
wtryski filtry reduktor wszystko sprawdzone wymienione dot ego nowe weze tamte jak kamien byly
narazie 300 i baboli brak zobacze za kolejne 300 km
predkosc od 50 do 280 kmh/ blokady nie mam , jazda dynapiczna i patrolowa na przemian , oraz postoje na wlaczonym i jest extra narazie
o reduktorze powiedzial ze jest z poczatku produkcji i dzielnie trzyma cisnienie a jak nawali to dopiero wtedy wymiana na inny teraz jest wszystko super i autko oddycha
Apophis TAK ZROBILEM
Okazalo sie ze temperatura wychladzania byla na -30 nie wiem co to oznacza moze ty wiesz??
Nie mialem czasu pytac....
Zrobilem w zielonej w serwisie staga
wtryski filtry reduktor wszystko sprawdzone wymienione dot ego nowe weze tamte jak kamien byly
narazie 300 i baboli brak zobacze za kolejne 300 km
predkosc od 50 do 280 kmh/ blokady nie mam , jazda dynapiczna i patrolowa na przemian , oraz postoje na wlaczonym i jest extra narazie
o reduktorze powiedzial ze jest z poczatku produkcji i dzielnie trzyma cisnienie a jak nawali to dopiero wtedy wymiana na inny teraz jest wszystko super i autko oddycha
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
mkbewe, chyba ogólnie w TDI V8 jest ciężko ja go robił przy robocie rozrządu więc gitara a tera będzie trochę męki
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
- ManiekJames
- Super Klubowicz
- ManiekJames
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
Dobra zbliżamy się do końca pakietu startowego, a dziś dzień dostaw (gwiazdka w marcu ). Po wymianie rozrządu 3 tyg. temu i serwisie olejowym, dzisiaj poszły nowe 17 oponki na s line od a4 (docelowo bedą zimówkami), ale bez dystansów na tył jakoś za bardzo schowane w nadkola, ale dojdziemy do tego. Przyszły dziś już tuleje tylnych zawiasów 650 zł komplet lemfo i sprężyny lesjofors (dawny kilen) na tył, filtry hana i reszta badziewia od LPG (filtry trójniki itd). Wtorek po świętach przeszczepy
P.S. Panowie, a tak z ciekawości zakładaliście osobne konta oszczędnościowe dla swoich A/S 8 ?
P.S. Panowie, a tak z ciekawości zakładaliście osobne konta oszczędnościowe dla swoich A/S 8 ?
Jeśli coś ci nie wychodzi, weź większy młotek !