Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
A ja dzisiaj zmieniałem rozrusznik w Audi i odrazu lepiej kreci 😉 W sumie z obiadem i drugim śniadaniem zajęło mi to 5 godz 😉 Oczywiście po tym ustawiona cała geometria przód tył 😉
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Wymieniłem dzisiaj panele sterowania szyb na drewniane. U mnie niestety oryginalnie wychodziły już w kolorze boczka i strasznie mi się to nie podobało - i do tego ta guma, którą są pokryte bardzo łatwo się zdziera.
Niestety nie udało mi się kupić w odpowiednim kolorze - trafić sam kolor drewna myrtle jest bardzo ciężko, a w połączeniu ze środkiem w kolorze WE prawie niemożliwe...a przynajmniej nie chciało mi się już szukać:) Także trochę się odróżnia, ale lepsze takie niż pozdzierane stare przednie, bo tylne były w stanie idealnym.
Mam jeszcze kupione ringi na zegary, ale chyba nie poradzę sobie sam z wyjęciem ich z auta - boję się, że uszkodzę którąś wtyczkę, szczególnie że trzeba robić to na czuja, nie mogę za daleko wysunąć zegarów:)
Było:
Jest:
Niestety nie udało mi się kupić w odpowiednim kolorze - trafić sam kolor drewna myrtle jest bardzo ciężko, a w połączeniu ze środkiem w kolorze WE prawie niemożliwe...a przynajmniej nie chciało mi się już szukać:) Także trochę się odróżnia, ale lepsze takie niż pozdzierane stare przednie, bo tylne były w stanie idealnym.
Mam jeszcze kupione ringi na zegary, ale chyba nie poradzę sobie sam z wyjęciem ich z auta - boję się, że uszkodzę którąś wtyczkę, szczególnie że trzeba robić to na czuja, nie mogę za daleko wysunąć zegarów:)
Było:
Jest:
A ja dzisiaj odkurzylem Audi 😉 Niestety dostałem przykaz, że po nałożeniu ceramiki nie moge myć auta przez 2 tygodnie i na Święta jeżdzę brudasem 😄
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Może faktycznie to dobry pomysł, byłoby sporo łatwiej, gdyby zegary dało się wysunąć trochę dalej. Kierownica nawet najbardziej odsunięta jest i tak dość blisko deski i kompletnie nie widzę tyłu zegarów;) Dzięki za radę, może jutro spróbuję.danishow pisze:wedka, ściągnij kierę (to tylko trzy śrubki i wtyczka) i pójdzie znacznie łatwiej z wyjęciem zegarów.
2 lata jeździłeś z wykrzyknikiem?... brak mi słówpepi pisze:mi się udało zaprogramować pompę ABS prawie po dwu latach
miło jest widzieć Fis spalanie i temperaturę a nie wykrzyknik
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-