![]() |
![]() |
![]() |
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Wymieniłem dzisiaj panele sterowania szyb na drewniane. U mnie niestety oryginalnie wychodziły już w kolorze boczka i strasznie mi się to nie podobało - i do tego ta guma, którą są pokryte bardzo łatwo się zdziera.
Niestety nie udało mi się kupić w odpowiednim kolorze - trafić sam kolor drewna myrtle jest bardzo ciężko, a w połączeniu ze środkiem w kolorze WE prawie niemożliwe...a przynajmniej nie chciało mi się już szukać:) Także trochę się odróżnia, ale lepsze takie niż pozdzierane stare przednie, bo tylne były w stanie idealnym.
Mam jeszcze kupione ringi na zegary, ale chyba nie poradzę sobie sam z wyjęciem ich z auta - boję się, że uszkodzę którąś wtyczkę, szczególnie że trzeba robić to na czuja, nie mogę za daleko wysunąć zegarów:)
Było:
![Obrazek]()
Jest:
![Obrazek]()
Niestety nie udało mi się kupić w odpowiednim kolorze - trafić sam kolor drewna myrtle jest bardzo ciężko, a w połączeniu ze środkiem w kolorze WE prawie niemożliwe...a przynajmniej nie chciało mi się już szukać:) Także trochę się odróżnia, ale lepsze takie niż pozdzierane stare przednie, bo tylne były w stanie idealnym.
Mam jeszcze kupione ringi na zegary, ale chyba nie poradzę sobie sam z wyjęciem ich z auta - boję się, że uszkodzę którąś wtyczkę, szczególnie że trzeba robić to na czuja, nie mogę za daleko wysunąć zegarów:)
Było:
Jest:
Może faktycznie to dobry pomysł, byłoby sporo łatwiej, gdyby zegary dało się wysunąć trochę dalej. Kierownica nawet najbardziej odsunięta jest i tak dość blisko deski i kompletnie nie widzę tyłu zegarów;) Dzięki za radę, może jutro spróbuję.danishow pisze:wedka, ściągnij kierę (to tylko trzy śrubki i wtyczka) i pójdzie znacznie łatwiej z wyjęciem zegarów.
2 lata jeździłeś z wykrzyknikiem?... brak mi słówpepi pisze:mi się udało zaprogramować pompę ABS prawie po dwu latach![]()
miło jest widzieć Fis spalanie i temperaturę a nie wykrzyknik![]()

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-