Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Spaliłeś heble?... przecież ty szybko nie jeździszApophis pisze:Zrobiłem test dynamiczny nowych hebli z D3. kilka tys km i tarcze złom-zimmermanki zasrane...
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
A teraz spokojnie, wróć jeszcze raz do mojego postu i powoli, ze zrozumieniem przeczytaj postawione tam pytaniedracus6662 pisze:jak nie na temat????????preston81 pisze:Obrazek
coś sie stało starej podporze?
przeciez widac ze NIE STOI
KULAM ze smiechu
jak byłby to mój temat dawałbym Pomógł
Four rings to rule them all
Sam wiesz jak jeżdze u mnie klocki potrafią 2 lata wytrzymac a gófniane tarcze się zwichrowały po kilku tys km. Chyba umarły przy jednym zjeździe po Danielowych serpentynach... Nie słuchałem ludzi bo miałem wcześniej zimmermany i byłem zadowolony ale teraz widocznie to juz nie żeliwo tylko jakas plastelina made in china więc odradzam bubla.FOSS pisze:Spaliłeś heble?... przecież ty szybko nie jeździsz
- dracus6662
- Super Klubowicz
przecie widac że latała jak niedźwiedzie przyrodzeniegtfan pisze:A teraz spokojnie, wróć jeszcze raz do mojego postu i powoli, ze zrozumieniem przeczytaj postawione tam pytaniedracus6662 pisze:jak nie na temat????????preston81 pisze:Obrazek
coś sie stało starej podporze?
przeciez widac ze NIE STOI
KULAM ze smiechu
jak byłby to mój temat dawałbym Pomógł
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
Jestem niemalże w 100% pewien, że przykręcona pod autem nie latała
Chodzi mi o to, jakie objawy dawała tak zużyta podpora, jakieś wibracje, stukanie, czy coś podobnego? Moja jest w podobnym stanie i wg warsztatu, który przedłużał mi wał (zajmują się tylko wałami napędowymi) jeszcze nie ma tragedii i nie ma konieczności jej wymiany. Ale z drugiej strony mam jakieś dziwne wibracje nadwozia powyżej 100km/h i się zastanawiam czy to nie jej wina.
I żeby nie było offtopu, to w ostatnim czasie wymieniłem przeguby wewnętrzne na wszystkich półosiach
Chodzi mi o to, jakie objawy dawała tak zużyta podpora, jakieś wibracje, stukanie, czy coś podobnego? Moja jest w podobnym stanie i wg warsztatu, który przedłużał mi wał (zajmują się tylko wałami napędowymi) jeszcze nie ma tragedii i nie ma konieczności jej wymiany. Ale z drugiej strony mam jakieś dziwne wibracje nadwozia powyżej 100km/h i się zastanawiam czy to nie jej wina.
I żeby nie było offtopu, to w ostatnim czasie wymieniłem przeguby wewnętrzne na wszystkich półosiach
Four rings to rule them all
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz