![]() |
![]() |
![]() |
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Spaliłeś heble?... przecież ty szybko nie jeździszApophis pisze:Zrobiłem test dynamiczny nowych hebli z D3. kilka tys km i tarcze złom-zimmermanki zasrane...![]()

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
A teraz spokojnie, wróć jeszcze raz do mojego postu i powoli, ze zrozumieniem przeczytaj postawione tam pytaniedracus6662 pisze:jak nie na temat????????preston81 pisze:Obrazek
coś sie stało starej podporze?
przeciez widac ze NIE STOI![]()
KULAM ze smiechu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jak byłby to mój temat dawałbym Pomógł

Four rings to rule them all
Sam wiesz jak jeżdze u mnie klocki potrafią 2 lata wytrzymac a gófniane tarcze się zwichrowały po kilku tys km. Chyba umarły przy jednym zjeździe po Danielowych serpentynach... Nie słuchałem ludzi bo miałem wcześniej zimmermany i byłem zadowolony ale teraz widocznie to juz nie żeliwo tylko jakas plastelina made in china więc odradzam bubla.FOSS pisze:Spaliłeś heble?... przecież ty szybko nie jeździsz
- dracus6662
- Super Klubowicz
przecie widac że latała jak niedźwiedzie przyrodzeniegtfan pisze:A teraz spokojnie, wróć jeszcze raz do mojego postu i powoli, ze zrozumieniem przeczytaj postawione tam pytaniedracus6662 pisze:jak nie na temat????????preston81 pisze:Obrazek
coś sie stało starej podporze?
przeciez widac ze NIE STOI![]()
KULAM ze smiechu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jak byłby to mój temat dawałbym Pomógł

Tiptronik wymiana oleju Audi 
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]

[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]

Jestem niemalże w 100% pewien, że przykręcona pod autem nie latała
Chodzi mi o to, jakie objawy dawała tak zużyta podpora, jakieś wibracje, stukanie, czy coś podobnego? Moja jest w podobnym stanie i wg warsztatu, który przedłużał mi wał (zajmują się tylko wałami napędowymi) jeszcze nie ma tragedii i nie ma konieczności jej wymiany. Ale z drugiej strony mam jakieś dziwne wibracje nadwozia powyżej 100km/h i się zastanawiam czy to nie jej wina.
I żeby nie było offtopu, to w ostatnim czasie wymieniłem przeguby wewnętrzne na wszystkich półosiach

Chodzi mi o to, jakie objawy dawała tak zużyta podpora, jakieś wibracje, stukanie, czy coś podobnego? Moja jest w podobnym stanie i wg warsztatu, który przedłużał mi wał (zajmują się tylko wałami napędowymi) jeszcze nie ma tragedii i nie ma konieczności jej wymiany. Ale z drugiej strony mam jakieś dziwne wibracje nadwozia powyżej 100km/h i się zastanawiam czy to nie jej wina.
I żeby nie było offtopu, to w ostatnim czasie wymieniłem przeguby wewnętrzne na wszystkich półosiach

Four rings to rule them all
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz