Lpg po 3 zł coraz bliżej
Po OC idzie się tam gdzie jest najtaniej. Kiedyś opłacało się być w jednej firmie.2-3 lata temu Proama miała najtaniej,dziś ma chore stawki. Polecam AXA direct przez internet. Za 5.7 place 410zl na rok
Co do LPG tak jak kolega wyżej wspomniał,często stacje mają swoje widzimisie co do cen. W tym tygodniu na A2 cena była ponad 2.5 gdzie na tych samych stacjach w miastach 1.80. Według mnie właśnie coś takiego powinno być zakazane,powinien być górny margines cen.
Co do LPG tak jak kolega wyżej wspomniał,często stacje mają swoje widzimisie co do cen. W tym tygodniu na A2 cena była ponad 2.5 gdzie na tych samych stacjach w miastach 1.80. Według mnie właśnie coś takiego powinno być zakazane,powinien być górny margines cen.
Nie dalej jak wczoraj w Warszawie... pojechałem wieczorem zatankować i na Statoil widzę 1,87pln. Pomyślałem, że przed weekendem kogoś poyeb..ło bo dopiero co tankowałem za 1,75pln Generalnie i tak bym zatankował bo nie chciało mi się krążyć po mieście ale awaria dystrybutora była więc pojechałem do innego Statoila a tam... 1,69pln
Nie ma co robić tragedii... LPG było już po 2,80pln i jakoś jeździliśmy.
2 lata temu w wakacje podróżując po Francji najdroższa stacja gdzie tankowałem LPG było po 0,996€ - to była dopiero drożyzna
Nie ma co robić tragedii... LPG było już po 2,80pln i jakoś jeździliśmy.
2 lata temu w wakacje podróżując po Francji najdroższa stacja gdzie tankowałem LPG było po 0,996€ - to była dopiero drożyzna
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
niestety ale sami wiecie że drogi gaz paliwo to zmniejszamy podrózowanie więcej kalkulujemy i ograniczamy do tego co konieczne więc zyski raczej spadna i to znacznie bo za kupnem paliwa sie wiąże tez szeroko pojeta exploatacja i wszelkie podatki z nia związane. najgłupszy ekonomista wyliczy że zysk spanie ale no ci w rządzie to nie mają nawet trocin tylko absolutna próżnie.