pytałem się, pisałem, dzwoniłem to gościa i twierdzi, że działały bez zarzutu...w razie co to mam całą zawartość mailową na temat tych zegarów to nie trudne będzie je zwrócić
dziś juz się nawet umówiłem z moim majstrem od lpg na kodowanie nowego licznika...dobrze, że skubany ogrania tematy elektroniki i ma do tego sprzęt odpowiedni
martin_rs4 pisze:pytałem się, pisałem, dzwoniłem to gościa i twierdzi, że działały bez zarzutu...
Wszyscy tak twierdzą...
Osobiście mam podobny problem, ale zamierzam oddać do regeneracji - cena pewnie wyjdzie podobna, a będę miał pewność, że przez dobrych kilka lat nie padnie.
U nas - w Poznaniu - jak się dowiadywałem to ok. 300zł i na pewno gwarancja, ale nie wiem, na jak długo.
Jak już się na powaznie za to zabiorę to będę znał szczegóły.
jako, że mam dziś imieniny (których i tak nie obchodze ) pozwoliłem sobie na małe prezenty
zakupione zostały :
* osłona zbiorniczków z 3.3 TDI
* zaślepka mała wnęki bagażnika bo u mnie już wszystkie haczyki połamane
* prawa osłona silnika, bo też pękła ... nie wiem jak
* pompke centralnego z dobrą gumką, bo moja już dziurawa i centralny jest nieszczelny...
w przyszłym tygodniu montujemy....
poza tym...kupiłem u kolegów z Azji durt do podświetlenia "ambient" ....
kiedy zobaczyłem jak to za....ie wygląda u kolegi Piotrka vel eed postanowiłem to zrobić u siebie. Bedzie to tylko zamontowane w boczkach drzwi w tej "wnęce" nad klamką, tak żeby nie było nic widoczne tylko sama poświata swiatła...
zastanawiam się jeszcze czy nie wsadzic to na podsufituke dookoła tam gdzie lusterko i podświetlenie jest ale to już się zobaczy...
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez CINEK, łącznie zmieniany 1 raz.