Drodzy klubowicze, jak większość pewnie zauważyła nastąpiły dość znaczne zmiany na forum, konta (nicki) które mieliście przed zmianami zostały, należy tylko użyć funkcji przypomnij hasło (kliknij) aby wygenerowało nowe hasło na email lub (kliknij)
Ps: Po zalogowaniu się trzeba ustawić własne auto. (kliknij)
pytałem się, pisałem, dzwoniłem to gościa i twierdzi, że działały bez zarzutu...w razie co to mam całą zawartość mailową na temat tych zegarów to nie trudne będzie je zwrócić
dziś juz się nawet umówiłem z moim majstrem od lpg na kodowanie nowego licznika...dobrze, że skubany ogrania tematy elektroniki i ma do tego sprzęt odpowiedni
martin_rs4 pisze:pytałem się, pisałem, dzwoniłem to gościa i twierdzi, że działały bez zarzutu...
Wszyscy tak twierdzą...
Osobiście mam podobny problem, ale zamierzam oddać do regeneracji - cena pewnie wyjdzie podobna, a będę miał pewność, że przez dobrych kilka lat nie padnie.
U nas - w Poznaniu - jak się dowiadywałem to ok. 300zł i na pewno gwarancja, ale nie wiem, na jak długo.
Jak już się na powaznie za to zabiorę to będę znał szczegóły.
jako, że mam dziś imieniny (których i tak nie obchodze ) pozwoliłem sobie na małe prezenty
zakupione zostały :
* osłona zbiorniczków z 3.3 TDI
* zaślepka mała wnęki bagażnika bo u mnie już wszystkie haczyki połamane
* prawa osłona silnika, bo też pękła ... nie wiem jak
* pompke centralnego z dobrą gumką, bo moja już dziurawa i centralny jest nieszczelny...
w przyszłym tygodniu montujemy....
poza tym...kupiłem u kolegów z Azji durt do podświetlenia "ambient" ....
kiedy zobaczyłem jak to za....ie wygląda u kolegi Piotrka vel eed postanowiłem to zrobić u siebie. Bedzie to tylko zamontowane w boczkach drzwi w tej "wnęce" nad klamką, tak żeby nie było nic widoczne tylko sama poświata swiatła...
zastanawiam się jeszcze czy nie wsadzic to na podsufituke dookoła tam gdzie lusterko i podświetlenie jest ale to już się zobaczy...
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez CINEK, łącznie zmieniany 1 raz.