[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Jestem za a nawet przeciw jak to mówił 'mały wielki człowiek'. Przecież nie musimy się trzymać rejonizacji. Tylko jest problem odległości i czasu. Może trza zorganizować coś na większą skalę np. mazowiecko-pomorsko-mazursko. Termin z odpowiednim wyprzedzeniem a miejsce neutralne wypośrodkowane dla wszystkich i będzie cacy. Pozdr
Kobiety należy trzymać krótko, maksymalnie do rana...
pycho, Były jakieś plany Ogólnopolskiego ale jak widać nic z tego nie wyszło.
Ale to o czym Ty piszesz jest do zrealizowania tylko trzeba czasu i chęci.
Gdańsk - Warszawa to jakieś 350km - czyli w połowie drogi to np Olsztynek
pycho, Przyjedz teraz w niedzielę do Nas na spota a na pewno poruszymy ten temat.. :mrgreen:
pycho, Przyjedz teraz w niedzielę do Nas na spota a na pewno poruszymy ten temat.. :mrgreen:
Ja i owszem bardzo chętnie.Tylko prosze mi załatwić l4 dla mojej niewyrozumiałej i nieogarniętej motoryzacyjnie małżonce. Uprzedzam że opcja podróży we dwoje odpada ze względu na naszego małego dzidzia i niezrozumiałą niechęć mojej żony do zawierania nowych znajomości w gronie ludzi związanych z ogólnie pojętą motoryzacją.Pozdr :-)
Kobiety należy trzymać krótko, maksymalnie do rana...
pycho pisze:Jestem za a nawet przeciw jak to mówił 'mały wielki człowiek'. Przecież nie musimy się trzymać rejonizacji. Tylko jest problem odległości i czasu.
Nie chcę Cię namawiać bo sam mam zgryz czy jechać ale wycieczka nad morze...marta pisze:pycho, Przyjedz teraz w niedzielę do Nas na spota a na pewno poruszymy ten temat.. :mrgreen:
pojechałem kiedyś nawet sam z dzieciakami wiec da radę ;-)
pycho pisze:Może trza zorganizować coś na większą skalę np. mazowiecko-pomorsko-mazursko. Termin z odpowiednim wyprzedzeniem a miejsce neutralne wypośrodkowane dla wszystkich i będzie cacy.
Zrobimy i jakiś większy spot...marta pisze:pycho, Były jakieś plany Ogólnopolskiego ale jak widać nic z tego nie wyszło.
pewnie już nie w tym roku bo niedługo nas zima dopadnie ale na wiosnę na pewno tak :lol:
hehehe, skoro kobity na fochu to mam pomysł...pycho pisze:Ja i owszem bardzo chętnie.Tylko prosze mi załatwić l4 dla mojej niewyrozumiałej i nieogarniętej motoryzacyjnie małżonce. Uprzedzam że opcja podróży we dwoje odpada ze względu na naszego małego dzidzia i niezrozumiałą niechęć mojej żony do zawierania nowych znajomości w gronie ludzi związanych z ogólnie pojętą motoryzacją.Pozdr :-)
Ty pakujesz do siebie moją małżonkę z dzieciakami a ja do siebie biorę Twoją z dzieckiem...
jak kobity na fochu to będzie cisza całą drogę :mrgreen: :mrgreen:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
U mnie nie jest tak źle... moja żonka tak samo jak ja też lubi jeździć tu i tam...Rafelek pisze:Czytajac wasze posty stwierdzam ze ma zajefajnie.Moja małżonka nigdy nie marudzi a wręcz przeciwnie też chce jeździć na zloty.
i na zloty też chętnie by jeździła gdyby nie mały szczegół... a właściwie dwa małe szczegóły... nasze dwie małe księżniczki których nie mamy z kim zostawić i z którymi teoretycznie zawsze jest wesoło i które jednocześnie potrafią doprowadzić człowieka na skraj załamania nerwowego :lol:
Wyjazd samemu lub z żonką to rekreacja ale wyjazd z dwójką małych dzieciaków to cała wyprawa i całkiem poważna operacja logistyczna więc nie cwaniakuj :-P :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Przepraszam ,już nie będę :oops:FOSS pisze:U mnie nie jest tak źle... moja żonka tak samo jak ja też lubi jeździć tu i tam...Rafelek pisze:Czytajac wasze posty stwierdzam ze ma zajefajnie.Moja małżonka nigdy nie marudzi a wręcz przeciwnie też chce jeździć na zloty.
i na zloty też chętnie by jeździła gdyby nie mały szczegół... a właściwie dwa małe szczegóły... nasze dwie małe księżniczki których nie mamy z kim zostawić i z którymi teoretycznie zawsze jest wesoło i które jednocześnie potrafią doprowadzić człowieka na skraj załamania nerwowego :lol:
Wyjazd samemu lub z żonką to rekreacja ale wyjazd z dwójką małych dzieciaków to cała wyprawa i całkiem poważna operacja logistyczna więc nie cwaniakuj :-P :-P
Jestem za tak jak już rozmawialiśmy - zdzwonimy się w tym tygodniu i omówimy szczegółyRafelek pisze:Ja oczywiście też się piszę na zlocik.Wolny weekend już załatwiłem to może przybędę już w sobotę do trójcity :mrgreen: Sergio może coś wypijemy ??? ;-)
[ Dodano: 2010-11-01, 22:48 ]
A więc tak moi mili, widzę że data odpowiada większości więc pora za wczasu ustalić miejsce: Będę obstawał przy swoim, że w związku ze zmiennością pogody i brakiem gwarancji na nią trzeba albo znaleźć coś pod dachem lub w pobliżu miejsca gdzie można się schronić.
Jeśli nie znacie miejsca, gdzie pobliżu jest jakaś knajpka to ja daję takie propozycje:
1. Centrum Handlowa Leclerc Gdańsk- gdzie spotyka się co czwartek Audi Klub Pomorze'
2. Centrum Handlowe Matarnia Gdańsk
3. Bar Przystań Tczew
Ostatnia Sprawa puszczam listę obecności proszę się wpisywać:
1. SERGIO
2. Andrzej - FADER
3. COBRETTI
4. Marta
5. Rafelek
6. Maciex
7. FOSS
8. Gibon
9. Klon_84