[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Mi tam obojętnie może być sobota a może być niedziela. Byle śnieg był !!! :-)
A może by tak iść na całość i każdy zorganizuje trochę drewna i ognicho się zrobi co ? Szaleństwa na śniegu, grzane wino, kobiety, śpiew i AUDI A8 co więcej do szczęścia potrzeba !!!??? :-P
A żeby nie zabłądzić podaję namiary miejsca docelowego:
54 07 36 N, 20 05 14 E
A może by tak iść na całość i każdy zorganizuje trochę drewna i ognicho się zrobi co ? Szaleństwa na śniegu, grzane wino, kobiety, śpiew i AUDI A8 co więcej do szczęścia potrzeba !!!??? :-P
54 07 36 N, 20 05 14 E
No to mnie zdenerwowałeś... chyba przestanę zaglądać w ten temat :wpale:SERGIO pisze:Mi tam obojętnie może być sobota a może być niedziela. Byle śnieg był !!! :-)
54 07 36 N, 20 05 14 E
Ja też chcę w tym uczestniczyć :!: niestety już dziś wiem że jest to niemożliwe :evil:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Pozdro i do zobaczenia... niestety pewnie dopiero za rok :-P
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
FOSS, czemu nie dasz rady?daj namiar do twojego szefa zalatwie ci wolne hihihihihih...
Polecam lotnisko w ornecie...We Wrzesniu odbyl sie tam nielegal na ponad setke aut..spokojnie i bez niebezpiecznych miejsc.jesli sobota to chetnie przyjade i poznam Was...jesli niedziela to o ile nie zabronia obowiazki na plebanii to tez wpadne.. ale mysle ze bezpieczniej jest w sobote...
Polecam lotnisko w ornecie...We Wrzesniu odbyl sie tam nielegal na ponad setke aut..spokojnie i bez niebezpiecznych miejsc.jesli sobota to chetnie przyjade i poznam Was...jesli niedziela to o ile nie zabronia obowiazki na plebanii to tez wpadne.. ale mysle ze bezpieczniej jest w sobote...
Ja mieszkałem w Ornecie przez 20lat i na lotnisko można było wjeżdżać bez problemu.Z tego co się dowiedziałem to teraz lotnisko należy do kogoś z Olsztyna.Wczoraj się dowiadywałem czy można sobie wjechać na lotnisko ot tak sobie na kilka lub kilkanaście autek. Dzwoniłem do Radka Typy kierowcy rajdowego z Ornety który na lotnisku prowadzi kursy doszkalające technikę jazdy. Powiedział że jeśli nie będzie w tym terminie zorganizowanej imprezy to śmiało mozna wjeżdżać i się pobawić. Jutro ma dać znać czy coś będzie.
Widze ze pijesz? ;-) Rekawice na ziemie zapodales nono :-DRafelek pisze:To dawaj śmiało,będzie nam bardzo miło. Tylko nie zapomnij wziąść ze sobą kierowcy, bo po tych driftach na lotnisku trzeba się będzie rozgrzać :lol:PEPOL D2 pisze:Ja moge moja pachnaca wbic sie do Was za tydzien
Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 22:23 przez PEPOL D2, łącznie zmieniany 1 raz.
A weze i mrowki jak tam widzisz :-P daj nr tel na PW i spokojnie mozemy sie spotkac za tydzien mam czasRafelek pisze:Połowę rozlewam :mrgreen:PEPOL D2 pisze:Widze ze pijesz?
Ostatnio zmieniony 12 gru 2010, 22:27 przez PEPOL D2, łącznie zmieniany 1 raz.