[D2 FL ALL ] Wymiana napinacza (nastawnika) łańcucha
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
http://mehenker.com/pl/31-sklep
ta firma podobno regeneruje nastawniki koszt to 1 tys zł
ktoś coś wie ???
ta firma podobno regeneruje nastawniki koszt to 1 tys zł
ktoś coś wie ???
noo to wrzuć jak sie uda cokolwiek. Ja odpukać " puk, puk, puk" już 4 lata z chinolami jeżdże i działają ok. Nic nie cieknie, stukać .... stukają oczywiście przez jakąś 1-2sek. ale tak samo jak ori.pepi pisze:2 nastawniki zrobione w cenie 1 tys
ślizgi jakieś niebieskie i podobno nastała cisza i spokój
Bardziej dla mnie związane jest chyba z początkowym rozruchem, ciśnieniem oleju i ich samym ułożeniem
dziś np. rano jak odpalałem auto po 3 dniach nic nie stuknęło... i bądź tu mądry
Niemniej jednak nie mogę złego słowa na te chińczyki powiedzieć.
to nie jest zwykły napęd...to
znam firme i to znajomy ich cisnol o zrobienie nastawnikow do 4.2 bo nie mieli w ofercie i gadalismy tak z rok temu wyslal swoje i ucichlo na pol roku wkoncu sie odezwali ze zrobili komplet i w tym sa customowe slizgi ktore w przeciwkienstwiedo ori nasiakaja olejem, post jest fb od kolezanki ktora oddala tam do regeneracji, koszt 500pln brutto sztuka wygladaja idealnie i daja gwarancje oni zajmuja sie wogole nastawnikami i fazatorami od 25 lat wiec sporo doswiadczenia, kwestia tego jak po dluzszych przebiegach to wyjdzie narazie nie znam auta co nakrecilo tysiace na nich bo dopiero co wstawiaja ludzie te zregenerowane