Mogło i tak być Co by znaczyło, że GNU i GCF są wymienne...FOSS pisze:Bo może ktoś ją już kiedyś wymienił
Co do VIN to Ty mi go rozkowałeś już (jest na 1str.), ale z ciekawosci spojrze w ksiazke serwisową i wlepke..
No tak, byłem pewien że sprawdzałem ale jakoś gdzieś mi to znikło... ale chwilę później odnalazłemCINEK pisze:Co do VIN to Ty mi go rozkowałeś już (jest na 1str.)...
Z fabryki wyjechała GNU - tak twierdzi producent.panton pisze:ps: nie była skrzynia wymieniana....taka wyjechała z fabryki
Ubaw po pachy... i to za darmola ale...Lechu pisze:Na bank ma placu jak stała, to turas ja odkręcił i Ci skrzynie podmienił , dlatego to auto takie tanie było, przy okazji sondy też podmienił, dlatego teraz masz problem ...
FOSS pisze: panton napisał/a:
ps: nie była skrzynia wymieniana....taka wyjechała z fabryki
Z fabryki wyjechała GNU - tak twierdzi producent.
Mi to się nawet nie chce z tobą polemizować ale możesz oczywiście rozwinąć czar swojej błyskotliwej argumentacji i podjąć jeszcze polemikę z producentem i danymi zawartymi w numerze VIN.
Jak go będziesz montował pod moduł, to wzbudzenie podłącz tak żeby przewód samochodu +12V po stacyjce zasilał cewkę zwyczajnego przekaźnika zwiernego a jego styki napięcie +12V po stacyjce wysterowujące moduł.CINEK pisze: - moduł świateł dziennych z różnymi dziwnymi funkcjami
Obrazek