ja czuję różnicę pomiędzy 19 a 20, a Ty na 17 to powinieneś pływaćFOSS pisze:CINEK napisał/a:
taaa... jestem w szoku bo nie czuje praktycznie żadnej różnicy między 17" a 20"
tak więc jak sie te zużyją to kupuje 19" na zime

![]() |
![]() |
![]() |
Nie widzę nawet sensu się zakładać.jordan233 pisze:To co chcesz się założyć??FOSS pisze: Kilkukrotnie mówiłem, że trzeba kodować ale tu co lepszy to gada że nic nie trzeba robić, montujesz i działa![]()
-może tylko jeden montowałeś 😂
Ja tylko mówię że nie"zawsze" trzeba kodować aby ten magiczny moduł zaczął działaćFOSS pisze: Nie widzę nawet sensu się zakładać.
Wystarczy zajrzeć w kodowanie aby zrozumieć po co się to robi.
Trafisz w podobne wyposażenie to będzie działać poprawnie, nie trafisz to nie będzie.
Sterowniki koduje się po to aby pracowały poprawnie.
I nie, nie montowałem tylko jednego
ja czuję różnicę między letnimi 20" a zimowymi 20 " z innym ET felgiCINEK pisze:
jestem w szoku bo nie czuje praktycznie żadnej różnicy między 17" a 20"![]()
Sądziłem ze tak będzie i tak jest, ale tylko na LIFT. Na dynamicu no czuc troche wiecej komfortu, ale nic nazdwyczajnego w porownaniu do 20". Co za tym idzie na 20" tez jest komfortowoprzy 17" to musi pływać jak cholera
Ja u siebie jakiś czas temu zmieniłem na inny i cała książka telefoniczna z telefonu pojawiła się dostępna z poziomu autaCINEK pisze:A dzis u mnie zawitał moduł bluetooth z 2008r. I mam juz pelny dostep do telefonu komorkowego![]()
Normalnie "Farciarz Gilmore"CINEK pisze:... i tu jak i w przypadku mkdułu parktronica nie musiałem nic kodowaćzatrybiło od razu.
mówisz, że farciaż...to uważaj.... przy wymianie kół na zimowe zauważyłem, że wahacze górne mają już wyrobioną tuleje i opierają sie na górnym mocowaniu (a mnie zastanawiało co rano tak skrzeczy przy przejazdach przez hopkiFOSS pisze:Normalnie "Farciarz Gilmore"
To powodzenia, ja też robiłem jakieś półtora roku temuCINEK pisze:Przypominam, że u mnie siedzi jeszcze oryginalne zawieszenie
CINEK pisze:A dzis u mnie zawitał moduł bluetooth z 2008r. I mam juz pelny dostep do telefonu komorkowego i tu jak i w przypadku mkdułu parktronica nie musiałem nic kodować zatrybiło od razu.
Ta śruba to chyba tylko u mnie wychodzi palcamiCINEK pisze:szczerze...to chyba wole kupić drugą zwrotnice, bo widziałem że po 250zł chodządrago_o pisze:Wtedy trzeba ją grzać, wybijać, ucinać półtora cm, grzać, wybijać, ucinać, grzać, wybijać, ucinać aż wybijesz i wytniesz ją całą po stronie tego wąsa z tyłu
Teraz jak ja już po 12 latach wymieniłem i wyczyściłem wszystko to zawsze jak zrzucam koło to sobie ją odkręcam profilaktycznie i poruszamMarcin2013 pisze:Ta śruba to chyba tylko u mnie wychodzi palcami
Nie. Działa bardzo szybko, tzn. po wejsciu do auta łączy sie z telefonem w ok. 15sec. i juz praktycznie od tego momentu wszystko działa płynnie.Marcin2013 pisze: nawet widać numer tel. do jordan233 , ten moduł z 2008r. też tak długo mieli numery za każdym uruchomieniem ?