Pozdrowienia dla A łosiem
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Ja mam taki odruch ze oglądam się za każdym A/S łosiem i na razie ciężko wypatrzeć klubowe a przecież zarejestrowanych i aktywnych klubowiczów trochę już jest . Z przodu na szybie to chyba nie bardzo bo zależy jak odbija się światło w szybie i też może nie być widoczne logo .
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
-
- Super Klubowicz
A ja pozdrawiam dziś kolegę który na cb w wawce. I pozdrawiam panów policjantów z monitoringu miejskiego którzy mnie tak ładnie pozdrawiali tylko nie przypuszczali że zmienię koncepcję kierunku jazdy. Słyszałem ich też na cb. :mrgreen: Oby tylko fotka z tego monitoringu nie przyszła ;-)
Dążenie do doskonałości.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Przyznaję się bez bicia... to sem ja... dzięki serdeczne kolego i również pozdrawiam :-DOskar pisze:Pozdrowienia dla A8 D3 WE 66xxx z soczystobrzmiącym podwójnym wydechem należąca jak mniemam do kolegi FOSS'a ( trudno nie rozpoznać) . Widziana wczoraj al.Jerozolimskie
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Jeśli daro72 nie zmienił koloru, to z tego co pamiętam był to jasno-brązowo-nieodgadniony :-P
Ja z kolei pozdrawiam srebrną S8 prelift, na awusach i warszawskich numerach, która wczoraj zawitała na noc, przelotem chyba na parking strzeżony (Lublin, Bronowice) gdzie sam trzymam swoja srebrna strzałę :-D
Ja z kolei pozdrawiam srebrną S8 prelift, na awusach i warszawskich numerach, która wczoraj zawitała na noc, przelotem chyba na parking strzeżony (Lublin, Bronowice) gdzie sam trzymam swoja srebrna strzałę :-D