[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
Jak dla mnie nie ma problemów z rejestracją - dawaj fotki tutaj:
http://www.a8team.pl/topics37/3087.htm#38496
http://www.a8team.pl/topics37/3087.htm#38496
To mamy następną okazję, aby się spotkać kolejny raz.
Oficjalnie składam propozycję na spot jesienny:
Proponuję w miesiącu listopadzie spotkanie w pięknym mieście BARTOSZYCE, rodzinne miasto kolegi RAFELEK.
Dla odróżnienia tym razem możemy my pojechać do niego.
On zawsze pokonuje duże dystanse, aby się z nami spotkać, więc tym razem my możemy odwiedzić jego strony.
Co Wy na to :?:
Oficjalnie składam propozycję na spot jesienny:
Proponuję w miesiącu listopadzie spotkanie w pięknym mieście BARTOSZYCE, rodzinne miasto kolegi RAFELEK.
On zawsze pokonuje duże dystanse, aby się z nami spotkać, więc tym razem my możemy odwiedzić jego strony.
Co Wy na to :?:
A toś cholercia wypalił :shock: też bym się z Wami chętnie spotkał bo już dawnośmy się razem nie spocili ale...SERGIO pisze:Proponuję w miesiącu listopadzie spotkanie w pięknym mieście BARTOSZYCE, rodzinne miasto kolegi RAFELEK.
jak Bartoszyce to ja muszę szukać opiekunki do dziecka żeby zostać na cały weekend bo mnie tam inaczej zlinczują :-o
noi podobno czeka tam na mnie jakaś woda ognista którą, z bólem serca oczywiście, spożyję prawdopodobnie na miejscu :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
No ja w takim razie "z bólem serca" też zostanę dłużej.
Kolega RAFELEK mówił że będzie to spot na poziomie międzynarodowym (tzn będzie kursował między rosją a polską żeby wody ognistej było pod dostatkiem) :mrgreen:
Mają być jakieś pokazy fajerwerków, konkursy, zabawy i koncert jakiejś miejscowej gwiazdy RAF-PATYCZEK-BAND czy jakoś tak :lol:
Kolega RAFELEK mówił że będzie to spot na poziomie międzynarodowym (tzn będzie kursował między rosją a polską żeby wody ognistej było pod dostatkiem) :mrgreen:
Mają być jakieś pokazy fajerwerków, konkursy, zabawy i koncert jakiejś miejscowej gwiazdy RAF-PATYCZEK-BAND czy jakoś tak :lol: