mojej dokładnie tak samo... podoba się... nie ma sama prawka... ale mnie wystarczy jak jedziemy razem i powie np.: "patrz misiu jedzie poliftowa", "zobacz taka jak nasza" zobacz D3 jedzie... taką będziemy mieć!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:tutenhamon pisze:Natomiast mojej małżonce wszystko co związane z jazdą i wyglądem A8L 4,2Q pasuje ,oprócz spalania . Niestety sama nie może prowadzić Ponieważ nie posiada prawa jazdy .
Pytanie do Panów
proszę Ciebie nie załamuj mnie u mojej żony nie ma w słowniku słowa poliftowa; wie że ma Audi, ale jakie a tym bardziej oznaczenie modelu a teraz jeszcze wahacz urwany, codziennie słyszę kiedy zrobię bo musi na zakupy autobusem jeździć a do przystanku 300m więc nogi bolą :-| ; podobno po 25 latach małżeństwa można wymienić na inny model - wie ktoś coś na ten temat ??
może najpierw spróbuj na po-liftowy... bo wiesz, przy przejściu na inny model człowiek dostaje większego szoku :-Probsonik4 pisze:... podobno po 25 latach małżeństwa można wymienić na inny model - wie ktoś coś na ten temat ??
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- Mirosz1982
- Forum Audi A8
hahaha , aż oplułem monitorGrain pisze:a gdzie jest tylna wycieraczka ;-) :roll:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Ta u mnie to też problem 8-) i dalej jak to niem każde ma :!: , ostatni auta którymi jeździł kicor faktycznie miały ;-) , clio, AELq avant ,ACq, a i firmowa foka ma, no a teraz A8, jak może nie mieć.Grain pisze:Ja nie zapomnę pierwszego pytania od żony po zakupie, a gdzie jest tylna wycieraczka ;-) :roll:
PS: Kupie taką ściągaczkę
no i "ni mom" A8
-
- Super Klubowicz
Dziś jadąc do "mojej kochanej teściowej" zapytałem żonę jak jej się po kilku miesiącach jeździ. Raczej A8 jest wożona, bo do dziś nie odważyła się sama prowadzić. Jakie ma wrażenia, czy jest zadowolona.
Po chwili odpowiedziała, że brakuje z tyłu lusterka (wyjątkowo zapomniała swojego). Odpowiedziałem, że nie przypominam sobie samochodu z lusterkiem z tyłu. Może Maybach ale też nie jestem pewien. Ale za to z przodu są dwa. Jedno normalne, drugie powiększające. I zapala się automatycznie lampka.
Ooo do oczu? I w czasie jazdy próbowała czy da się skorzystać przewieszając się z tylnej kanapy przez fotel.
Znowu kiedyś była niezadowolona, że przy kilku i szybszych zakrętach rzuca nią po "kątach" z tyłu.
Po chwili odpowiedziała, że brakuje z tyłu lusterka (wyjątkowo zapomniała swojego). Odpowiedziałem, że nie przypominam sobie samochodu z lusterkiem z tyłu. Może Maybach ale też nie jestem pewien. Ale za to z przodu są dwa. Jedno normalne, drugie powiększające. I zapala się automatycznie lampka.
Ooo do oczu? I w czasie jazdy próbowała czy da się skorzystać przewieszając się z tylnej kanapy przez fotel.
Znowu kiedyś była niezadowolona, że przy kilku i szybszych zakrętach rzuca nią po "kątach" z tyłu.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2011, 22:20 przez bunga bunga, łącznie zmieniany 1 raz.
po to są pasy :mrgreen: :mrgreen:Serrgiusz pisze:Znowu kiedyś była niezadowolona, że przy kilku i szybszych zakrętach rzuca nią po "kątach" z tyłu.
niepotrzebnie to samo napisałeś Edytuj to ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps: