a co jest wyższą półką....bosal,remus....? , ja myślałem ,że ulter to dobra firma? :shock: co proponujesz?FOSS pisze:to jest Ulter co w mojej ocenie jest raczej niższą półką
[D3 04 4.2MPI ] Modyfikacje wydechu
Jak za komplet to cena super. Wygląd również, szczególnie z tymi łączonymi owalnymi końcówkami. Myślę, że gdybym miał D3 to cena skusiłaby mnie do przetestowania tego zestawu.
Według mnie Ulter to w miarę dobra firma, no nie można jej postawić zaraz koło Magnaflow nie mniej jednak miałem okazję testować produkty tej firmy i mogę śmiało powiedzieć że robią solidne rzeczy. Nie wiem czy identyczny zestaw ale na pewno Ultera słyszałem już w D3. Każdy z nas myślał że jak to auto podjechało na SPOT to S8 5,2 a to było 4,2 MPI. Tłumiki super dźwięk dawały
Według mnie Ulter to w miarę dobra firma, no nie można jej postawić zaraz koło Magnaflow nie mniej jednak miałem okazję testować produkty tej firmy i mogę śmiało powiedzieć że robią solidne rzeczy. Nie wiem czy identyczny zestaw ale na pewno Ultera słyszałem już w D3. Każdy z nas myślał że jak to auto podjechało na SPOT to S8 5,2 a to było 4,2 MPI. Tłumiki super dźwięk dawały
- martinezzg
- Super Klubowicz
ciekawe czy to takie same na allegro jak te na stronie ultera? bo cena niższa....
swoją drogą cena jak za komplet nie jest wysoko - ciekawe jak to brzmi - no i chyba trzeba coś przerobic bo przecież to podwójna rura a nie pojedyncza (choć pisze ze dedykowana do A8 i bez przeróbek się zakłada) i siłą rzeczy będzie większa ?
swoją drogą cena jak za komplet nie jest wysoko - ciekawe jak to brzmi - no i chyba trzeba coś przerobic bo przecież to podwójna rura a nie pojedyncza (choć pisze ze dedykowana do A8 i bez przeróbek się zakłada) i siłą rzeczy będzie większa ?
A8>eSka
trzeba do podwójnej rezać zderzak :mrgreen:martinezzg pisze:ciekawe czy to takie same na allegro jak te na stronie ultera? bo cena niższa....
wyższa półka to Magnaflow albo Supersprint....... ceny też mają z wyższej półki :-Pzanjac pisze:a co jest wyższą półką....bosal,remus....? , ja myślałem ,że ulter to dobra firma? :shock: co proponujesz?FOSS pisze:to jest Ulter co w mojej ocenie jest raczej niższą półką
Ja za swój wydech zapłaciłem zdecydowanie więcej niż za Ultera ale trochę mniej niż za Supersprinta.... i chociaż jestem w pełni zadowolony to są już dalsze plany na modyfikacje :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Trochę chyba mogę bo coś co zrodziło się w mojej głowie zostało przez fachowców bardzo ładnie zrealizowane :lol:sevi pisze:Chwal sie!
Słyszałem, że całkiem dobrze sobie radzą..... widziałem ich kompletny wydech w S8 D2 i było zrobione całkiem przyzwoicie. Na D3 też widziałem ich wyrób ale ten nie był akurat w moim stylu bo cztery okrągłe końcówki wystawy za zderzak dosyć sporo a dźwięk był bardziej suchy i trochę metaliczny...... no ale fachowcy jak im powiesz potrafią zrobić tak jak chcesz.... głośniej, ciszej, wąsko, szeroko, okrągłe, owalne.... przekonałem się że, Ci co się znają na swojej robocie potrafią bardzo dużo zrobić i to bez gotowych podzespołów.sevi pisze:A co sadzisz o firmie MGmotorsport?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- martinezzg
- Super Klubowicz
No więc koledzy zakupiłem tego ultera - (jednak przeważyła cena - niższa zdecydowanie od FOSSa oraz mniejsza od MG motorsport) wiem ze tak grać jak u FOSSa nie będzie i wygląd też tak kozacki nie będzie mnie cieszył ale ponieważ mam do zrobienia jeszcze drugi kompletny wydech do sec-a zakupiłem wersję budżetową ultera...
kilka dni i ma być u mnie (wersja z dwiema końcówkami) zobaczymy czy warto w to wchodzić - dam znaka ...i koledzy będą już wiedzieli czy ew rozważać zakup
kilka dni i ma być u mnie (wersja z dwiema końcówkami) zobaczymy czy warto w to wchodzić - dam znaka ...i koledzy będą już wiedzieli czy ew rozważać zakup
A8>eSka
nagraj filmik i foty porób bo też jestem zainteresowny tymi tłumikamimartinezzg pisze:No więc koledzy zakupiłem tego ultera - (jednak przeważyła cena - niższa zdecydowanie od FOSSa oraz mniejsza od MG motorsport) wiem ze tak grać jak u FOSSa nie będzie i wygląd też tak kozacki nie będzie mnie cieszył ale ponieważ mam do zrobienia jeszcze drugi kompletny wydech do sec-a zakupiłem wersję budżetową ultera...
- martinezzg
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
martinezzg, oj bedzie cichszy,uwierz niech puenta mojej tezy bedzie stwierdzenie kolegi ze spocika w katosach...
"Stary ty to masz ten wydech...naciskalem gaz w mojej esie a slyszalem Twoj silnik"
A co do TDI to tak jak rozmawialismy...ponad 800niutkow w tym co gadalismy urywa dupe...ale umowmy sie...nie brzmi tak jak v8 w benzynie
"Stary ty to masz ten wydech...naciskalem gaz w mojej esie a slyszalem Twoj silnik"
A co do TDI to tak jak rozmawialismy...ponad 800niutkow w tym co gadalismy urywa dupe...ale umowmy sie...nie brzmi tak jak v8 w benzynie