Zawias z S8 jest poezją, jest wygodny, żadnego zakrętu się nie boi i nie telepie całą budą. A jak fotele recaro? Wiem że od początku stawiałeś właśnie na takie w wyposażeniu.
![]() |
![]() |
Popieram w 101% bo sam nie wiem co to za uczucie ale niestety zbyt czesto się z nim spotykam u innych i nie rozumie czego tacy zazdroszczą?? Auta za kilkanascie tysięcy?? bez przesady no..krzychu22.p1i pisze:Tacy są ludzie, przekonanie duży silnik dużo pali.Mam taką odnośnię w pracy, nikt nie wierzy mi ani w jedno słowo o spalaniu, tylko jeden kolega co ma subaru.. Ta choroba nazywa się zazdrość :mrgreen: :mrgreen:
Zazdrość to taka Polska specjalność niestety.Apophis pisze:Popieram w 101% bo sam nie wiem co to za uczucie ale niestety zbyt czesto się z nim spotykam u innych i nie rozumie czego tacy zazdroszczą?? Auta za kilkanascie tysięcy?? bez przesady no..krzychu22.p1i pisze:Tacy są ludzie, przekonanie duży silnik dużo pali.Mam taką odnośnię w pracy, nikt nie wierzy mi ani w jedno słowo o spalaniu, tylko jeden kolega co ma subaru.. Ta choroba nazywa się zazdrość :mrgreen: :mrgreen:
Jesli chcesz sprawdzić spalanie gazu to musisz zatankowac na danej stacji,przejechać ze 200km żeby było wiarygodniej i ponownie zatankowac na tej samej stacji bo różne maja pompy itp wiec wyniki będa przekłamane.Druss pisze:Dziś zatankowałem go znów do pełna po przejechaniu 103km i wyszło mi że spalił mi 22L :!: :!:
Kurcze troszke dużo, ale chyba na tej stacji tankują na "chama", gościu mowił że juz ma 15-20 barów a licznik ciagle liczył...Wiec przerwałem. Po nastepnych 100km podjade na Shlell'a i zobaczymy tam.
Jakbyś potrzebował dobrego zakładu blacharsko-lakierniczego to odezwij się do mnie na PW lub tel.Druss pisze:Też myślałem że jest mały i przy oglądaniu nie bylo widać tego, umyłem go, patrze i nie wierze, ale cóż zaakceptowałem to przy kupnie wiec będę musiał z tym żyć i cos z tym zrobic.
Co z tym zrobić??Hmmm mysle ze dam jednemu lakiernikowi może on coś z tym poradzi...
Kod: Zaznacz cały
co do wyższej półki:)..najwyższej - spójrz na ceny