[D2 FL ALL ] TIP w kierownicy
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Tutaj jest wzmianka jak skalibrować czujnik skrętu i ABS http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... lectronics
Po świętach dopiero... a nawet i po nowym roku... roboty sporo i świątecznego zamieszania zbyt dużo :-/lukas28 pisze:no to koledzy : CZY KTOŚ Z OKOLIC WAWY MOŻE MI TO ZROBIC??
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
....Panowie...i Panie powiedzcie proszę jak się dorobić tego żeby działało zmienianie biegów w kierownicy...po przełączeniu na TIPa przyciski na kierownicy sie nie zapalają, zero reakcji... nigdzie nie ma żadnych błędów, ABS I ESP działają, AIRBag sie nie świeci... :-/ już sam nie wiem...
czy może trzeba wziąść i zaprogramować te przyciski pod kompa od skrzyni, czy jest jeszcze jakaś inna opcjia...
czy może trzeba wziąść i zaprogramować te przyciski pod kompa od skrzyni, czy jest jeszcze jakaś inna opcjia...
to nie jest zwykły napęd...to
Może ktoś kierownice zmienił i nie podłączył tego do instalacji :roll:martin_rs4 pisze: Wysłany: Dzisiaj 20:22
....Panowie...i Panie powiedzcie proszę jak się dorobić tego żeby działało zmienianie biegów w kierownicy...po przełączeniu na TIPa przyciski na kierownicy sie nie zapalają, zero reakcji... nigdzie nie ma żadnych błędów, ABS I ESP działają, AIRBag sie nie świeci... już sam nie wiem...