Gwarancja na rok lub 10000km. Gwarancja obejmuje silnik w kwestji mechanicznej, po usprzednim sprawdzeniu jego stanu (np. zajrzenie do panewek) i stosowaniu sie do zalecen typu paliwo 98 zawsze, olej motul itp.
Nie obejmuje natomiast rzeczy takich jak - leje sie spod dekla, z uszczelniacza walu itp, przegub zaczal stukac czy pekl pasek rozrzadu/ew rozrzad przeskoczyl, chyba ze byl wymieniony u mnie przy modach.
Generalnie od takich modow sie te rzeczy nie dzieja
Wiecej o projektach najlepiej poczytac na facebooku.
Firma BRmotoRS

Dzialamy w Żyrardowie
FOSS - D3 rowniez. Silnik 40v na pasku tozsamy w koncu z AQF

Z elektronika problemu nie bedzie. Mam programistow od seryjnych ECU, mam swojego strojeniowca/elektronika.
A droga zabawa przekładka na manual 4.2 32v ? Druga sprawa silniki 32v też są tak wytrzymałe czy raczej tylko 5v/cyl?
Najwiekszym problemem przekladki na manual w 32v jest dostepnosc zamachow na 10 srub

Poza tym wszystko inne dziala jak w 40v

Silniki 32v, jesli np. chodzi o korbowody sa mocniejsze niz 40v (za wyjatkiem AQH, ktory ma korby tak mocne jak ABZ)
A co z tylnym dyfrem i ze skrzynią manualną? Moc rzędu 500 koni nie zmieli ich?
Nie zmieli ich 800 koni

Polosie w A8 sa najmocniejsze ze wszystkich audic, Dyfer tylny jak w A4/S4, skrzynia rowniez - czyli nie do zabicia.
wzmocnienie skrzyni i napędów
Skrzynia automat - draze temat i napisze co ustalilem. Reszta napedu jest nie do zabicia.