Dokładnie, tak pisze FOSS, jeśli chcesz s8fan, to mogę Ci sprzedać mojego X-pipa widocznego na zdjęciach powyżej. Jest to własna produkcja, jednak sprawdziła się w 100% pod względem wydajności układu wydechowego i dźwięku. Wzorowałem się na sprawdzonych rozwiązaniach. Mam go zdemontowanego razem z całym układem od katalizatorów do (bez) tłumika końcowego. W miejsce oryginalnego tłumika środkowego wstawione są dwa oddzielne tłumiki rurowe.FOSS pisze:Mucholejkolator w wyniku wielu różnych przeróbek chyba właśnie zdjął u siebie więc może On ;-)s8fan pisze:Witam ma ktoś może do sprzedania X-Pipe do a8 d2 3.7 albo jakieś namiary
Niestety spawy zrobione przez tłumikarza nie są najwyższej jakości i w niektórych miejscach występują delikatne przedmuchy. Jeśli to sobie poprawisz to masz gotowy układ do wstawienia w auto.
Jeśli poszukujesz oryginalnego tłumika środkowego lub końcowego to też dysponuje takowymi. Są jeszcze w bdb. stanie więc można śmiało zakładać jeśli Twoje już mają dosyć.
Ja już się nie bawiłem w kolejne, "piętnaste" przespawywanie układu i założyłem po prostu inny używany w dobrym stanie :-D