![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Wycinka katalizatorów - rura czy przelot
- AudiA8
- Forum Audi A8
Koledzy, ja mam takie zdanie, że stawiam na oryginalność, bo później przy sprzedaży samochodu ewentualnej, to ktoś przyjdzie i będzie widział, bo przecież będzie sobie sprawdzać czy oglądać, że się szukało oszczędności, w klasie premium?
Myślę, że jakie auto wyszło z fabryki takie powinno za moją kadencją zostać, bez kombinowania. To jest oczywiście moje zdanie, wcale nikt się nie musi ze mną zgadzać.
Myślę, że jakie auto wyszło z fabryki takie powinno za moją kadencją zostać, bez kombinowania. To jest oczywiście moje zdanie, wcale nikt się nie musi ze mną zgadzać.

Wyjątkowy samochód, dla wyjątkowych ludzi.
- Druss
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- Druss
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Kurcze noo ;-) U mnie te łączniki elastyczne wydechu się rozsypują przed katami, katy nie dzwonią póki co działają błędów nie wywalają na kompie i zastanawiam się co zrobić. Czy katy wychlastać i wymienić te łączniki elastyczne czy tylko te łączniki naprawić i dać sobie spokój.
Katy miałeś wycięte i rurkę wspawaną czy przymocowaną specjalnymi opaskami Jeśli spawane to gazowo czy migomatem? Wydech był odkręcony od kolektora itp?
Katy miałeś wycięte i rurkę wspawaną czy przymocowaną specjalnymi opaskami Jeśli spawane to gazowo czy migomatem? Wydech był odkręcony od kolektora itp?
Ostatnio zmieniony 12 lis 2012, 19:13 przez krzychu22.p1i, łącznie zmieniany 1 raz.
- Druss
- Super Klubowicz
:shock: I have no idea !Katy miałeś wycięte i rurkę wspawaną czy przymocowaną specjalnymi opaskami Jeśli spawane to gazowo czy migomatem? Wydech był odkręcony od kolektora itp?
Powiem Ci tak, zdałem się na nich, wiedzą co robią i robią o dobrze wiec zostawiłem im auto, poszedłem do pracy i po 8h odebrałem od nich je i juz.
Może jutro wezmę moja kobiete to stanie za autem z tel i nagra dzwiek, bo samemu to nie wychodzi.
Jak masz troche wolnej kasy na to może zacznij coś kombinować, ja teraz będę powolutku zbierał na koncowy tłumik(1,2 :-/ )
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Oki, jak będziesz miał wolny czas to nagraj dźwięk. Ty miałeś profesjonalną osobę do roboty a u mnie to z tym szukaniem szkoda gadać.. A gonić 100km aby wychlastać póki co sam łącznik elastyczny to się mi nie kalkuluje. Na razie mam ten temat w sferze planów na nowy rok.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2012, 20:05 przez krzychu22.p1i, łącznie zmieniany 1 raz.