Ale jedno z drugim chyba wcale jakoś specjalnie nie koliduje, prawda?grim pisze:Rapik, chcesz mierzyć potwora na gazie ?(...)
![]() |
![]() |
![]() |
[S8 D2 FL] Podtlenek azotu
- FOSS
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
- FOSS
- Super Klubowicz
Ale o co chodzi z tym Neutralem??...Rapik pisze:A co z automatem. Przecież mimo zrzucenia na 'neutral' skrzynia i tak stwarza 'opór', w związku z czym wynik może być mocno przekłamany.
kiedy w trakcie pomiaru następuje wrzucenie Neutral'a bo ja chyba o czymś nie wiem :shock:
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Forum Audi A8
Ja wogole nie wiem co wy piszecie za pierdoly 407koni wyszlo mi juz na hamowni teraz jade na jeszcze male modyfikacje moze bedzie lepiej sie zobaczy.
Hamowni masz pełno Gliwice koło radiostacji w katowicach tam gdzie robi 4turbo.opole no pelno tego jest z napedem na 4x4 tylko trzeba poszukać.
Nie wiem dlaczego pojawił sie tutaj gaz bo ja takiego nie uznaje.
Myśle nad nitro bo mało kosztuje a dodawac kompressor to bardzo duzy wydatek.
Tych co tak dziwi wynik koni to zapraszam pod koniec miesiaca na hamownie bede mial robiony pomiar. 8-) 8-) 8-) 8-)
Hamowni masz pełno Gliwice koło radiostacji w katowicach tam gdzie robi 4turbo.opole no pelno tego jest z napedem na 4x4 tylko trzeba poszukać.
Nie wiem dlaczego pojawił sie tutaj gaz bo ja takiego nie uznaje.
Myśle nad nitro bo mało kosztuje a dodawac kompressor to bardzo duzy wydatek.
Tych co tak dziwi wynik koni to zapraszam pod koniec miesiaca na hamownie bede mial robiony pomiar. 8-) 8-) 8-) 8-)
Martinez:):):):)Audi S8 ABT
- grim
- Forum Audi A8
Zależy to chyba od instalacji gazowej co nie ?FOSS pisze:Ale jedno z drugim chyba wcale jakoś specjalnie nie koliduje, prawda?grim pisze:Rapik, chcesz mierzyć potwora na gazie ?(...)

Bo przecież są LPG i LPG

z resztą... co ja zaś będę pieprzyć o LPG... wymiotować mi się chce tymi gadkami.
Ja nie jestem ani za ani przeciw. (bo nie chce mi się czytać zaś tego samego)
[ Dodano: 2010-06-08, 14:58 ]
Też mnie to ciekawi o co chodzi z tym neutralem... bo kurde wrzucanie neutrala to chyba tak jak holowanie A8 na tym biegu... czyli skrzynia na złomFOSS pisze:Ale o co chodzi z tym Neutralem??...Rapik pisze:A co z automatem. Przecież mimo zrzucenia na 'neutral' skrzynia i tak stwarza 'opór', w związku z czym wynik może być mocno przekłamany.
kiedy w trakcie pomiaru następuje wrzucenie Neutral'a bo ja chyba o czymś nie wiem :shock:

A tak poważnie... to ile z was chce tak na prawdę jechać na tą hamownie ? czy to takie pitu pitu z waszej strony

Martinez.... po prostu wrzuć tutaj ten cholerny wykres bo ludziom tutaj od ciśnienia jądra wybuchną hehehe
"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."
- Karol
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
- Karol
- Forum Audi A8
Witaj raptor90 juz kiedys pisalem ze robilem tzw. optimizierung czyli ustawienia oszczedniejsze ale zarazem dajace moc, koniki wroca ze zwiekszona iloscia ale musze wyczyscic dysze a Nm-tra jest wiecej o 35 od serii ale naprawde czuc. koni powinno byc wiecej okolo 30 czyli seria 334 plus 30 okolo 360 jak nasze stare poczciwe s8, a tu gonitwa prosiakahttp://www.youtube.com/watch?v=UVUaTp8SX6Yraptor90 pisze:Karol masz o 52Nm więcej od serii, hmm jak to zrobiłeś ? :shock:
Jak wyczyszcze dysze to wrzuce wykres
-
- Forum Audi A8
- FOSS
- Super Klubowicz
Ja swoją eSą byłem na hamowni wczoraj...Martinez pisze:Miałem robić pomiary z chlopakami z audiśląsk ,ale wiecznie przesuwamy bo zawsze komuś coś nie pasuje...
ale nie chwalę się na razie bo nie mam czym...
stado koni poszło w las...
tak jak podejrzewałem po moich ostatnich turystycznych przejazdach na 1/4 mili :evil:
Temat już przebadałem więc mam nadzieję, że najpóźniej w przyszlym tygodniu znaczą ich część odzyskam chociaż nie wiem czy będzie to 360KM bo jak twierdzą znawcy nasze popularne 4.2V8 niestety dosyć często nie trzymają serii :diabel:
FOSS motorsport *[/URL] (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-