części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

UWAGA OSZUST - *majkaistefan* - OSTRZEGAM

Awatar użytkownika
mkbewe
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: mkbewe » 05 lut 2016, 21:54

majkaistefan, to konkretnie i rzeczowo

Są te rzeczy u Ciebie czy ich nie ma ?? bo o to się tu rozchodzi (tak mi się wydaję ale coś tam chlapnąłem więc mogę się mylić...
)

ernesto

Post autor: ernesto » 05 lut 2016, 22:17

majkaistefan pisze:Ty fosik napisz jeszcze nam wszystkim dlaczego miedzy poczatkiem grudnia kiedy podobno "majatek" zaginol a poczatkiem lutego nigdzie nic nie pisales
Informację pozyskałem 28-11-2015 dokładnie w tej formie czyli w czasie dokonanym co należało by odczytywać, że paczka już została wysłana.
Ponieważ moje telefony nie były odbierane więc zadzwoniła moja żona do jego żony z telefonu który nie był im wcześniej znany - udało się dodzwonić. Tu słuchawkę przekazano do Stefana który ponownie potwierdził, że wszystkie rzeczy zostały spakowane i wysłane do PL do mojej żony (to było 2-12-2015).

Czekałem cierpliwie ale ileż może iść paczka z DE do PL?...
12-12-2015 pisałem już maila z informacją, że żadna paczka do PL nie przyszła i wezwaniem do zwrotu moich rzeczy lub ewentualnie do przekazania skanu dowodu nadania takiej paczki z czytelną datą, numerem przesyłki, adresem doręczenia i firmą jaką zostało to wysłane.
Odpowiedzi nie otrzymałem żadnej.
Dzwoniłem ale nikt nie odbierał, pisałem SMSy ale również pozostały bez odpowiedzi.
(...)
W związku z tym również przez forum wysłałem do niego wezwanie do zwrotu moich rzeczy - to było 20-01-2016r.
Jak pewnie większość wie, forumowa skrzynka pocztowa jest tak skonstruowana, że kiedy wysłana wiadomość wyląduje w skrzynce "wysłane" to znaczy, że wiadomość została przez adresata otworzona - tu można to spokojnie odczytywać jako potwierdzenie odbioru.
Dzięki temu wiem, że 23-01-2016 Stefan odczytał moją wiadomość
<hmm>
Czy przeczytałeś cały wątek ze zrozumieniem, ten jeden jedyny od początku do końca ?

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 05 lut 2016, 22:28

majkaistefan pisze:tu wlasnie niczego nie widac
No właśnie, niczego nie widać! Zamierzasz odpowiedzieć na jakiekolwiek pytanie/zarzut? Jak na razie to bredzisz w jakimś obcym języku <faktycznie>

majkaistefan

Post autor: majkaistefan » 05 lut 2016, 22:42

Witam!

Ja przeczytalem a czy Ty umiesz liczyc i racjonalnie myslec? Przeczytaj jeszcze dwa razy i pomysl o co w tym wszystkim chodzi zanim wyrazisz opinie. Podpowiem "
ernesto pisze:W związku z tym również przez forum wysłałem do niego wezwanie do zwrotu moich rzeczy - to było 20-01-2016r.
Jak pewnie większość wie, forumowa skrzynka pocztowa jest tak skonstruowana, że kiedy wysłana wiadomość wyląduje w skrzynce "wysłane" to znaczy, że wiadomość została przez adresata otworzona
Pomysl nad tym.
ernesto pisze:Czy przeczytałeś cały wątek ze zrozumieniem, ten jeden jedyny od początku do końca ?
Stefan.

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 05 lut 2016, 22:54

majkaistefan pisze: Ty fosik napisz jeszcze nam wszystkim dlaczego miedzy poczatkiem grudnia kiedy podobno "majatek" zaginol a poczatkiem lutego nigdzie nic nie pisales
A ty stefek to głuchy, ślepy czy po prostu głupi?...
Dzwoniłem do ciebie jak i do twojej żony, pisałem sms, pisałem maile - byłem wystarczająco wyrozumiały i cierpliwy.
majkaistefan pisze:Przez dwa dlugie miesiace "majatek" sie poniewiera i nie reagujesz a jak tylko widzisz moj post w ktorym zaczynam ci sie dobierac do dupy to nagle taki przeblysk i zwrot akcji?
Do czego się dobierasz?....
pfffff....
na początek polecam to:
a jak już poprawi ci się od tego trochę w głowie to może oddasz wreszcie to co moje skoro od dwóch miesięcy tak się to poniewiera.

[ Dodano: 2016-02-05, 22:54 ]
majkaistefan pisze:... pomysl o co w tym wszystkim chodzi zanim wyrazisz opinie.
Chodzi o to, że zostały u ciebie moje rzeczy których z przyczyn mi bliżej nie znanych oddać mi nie zamierzasz.
Dokładnie o to chodzi.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

majkaistefan

Post autor: majkaistefan » 05 lut 2016, 22:55

Witam!

My z zona jasno powiedzielismy ze nie zyczymy sobie z toba zadnych wiecej kontaktow i nie bedziemy odbierali telefonow a maile bedziemy kasowali nieotwarte..Po co wiec tam pisales?Dlaczego nie poszedles jak normalny czlowiek ktorego okradli NIEZWLOCZNIE na Polzei?

Stefan.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2016, 22:58 przez majkaistefan, łącznie zmieniany 2 razy.

uszek
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: uszek » 05 lut 2016, 22:57

A co z jego rzeczami ? Chyba o to chodzi... oddasz czy nie ?to proste pytanie

Awatar użytkownika
danishow
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danishow » 05 lut 2016, 23:20

majkaistefan pisze:Dlaczego nie poszedles jak normalny czlowiek ktorego okradli NIEZWLOCZNIE na Polzei?
Bo nie jest Tobą i chciał załatwić sprawę jak normalni ludzie. Stefan, naprawdę chcesz mieć Polizei w domu?
Poza tym nie wstyd Ci robić z siebie złodzieja (tak nazywa się ludzi, którzy przywłaszczają sobie czyjeś przedmioty) dla kilku używanych narzędzi? <faktycznie>

majkaistefan

Post autor: majkaistefan » 05 lut 2016, 23:24

Witam!
ernesto pisze:Z wypowiedzi Damiana wnioskować można, że odzywał się do Ciebie kilka razy w tym terminie.
Nie będziesz podważał mojej osoby na forum, bo z ludzi robisz idiotów. A ja mam już tego dosyć.
W takim wypadku zaproponuje Ci kartkę.
-Przeciez on piszac wiedzial z gory ze nikt tego nie odczyta.Wyrzucic mnie mozesz.Przecierz o to wlasnie temu czlowieczkowi chodzi.Gdyby chcial cokowlwiek odzyskac majac argumety poszedl by nie czekajac na nic jak kazdy normalny czlowiek do sadu lub na policje a nie tu zadyme robil.Czy nie widzisz ze dla tego typa to Forum to zyla zlota i chce wyczyscic sobie pole? Dla mnie to rob co chcesz.

Stefan.

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 05 lut 2016, 23:25

majkaistefan pisze:My z zona jasno powiedzielismy ze nie zyczymy sobie z toba zadnych wiecej kontaktow i nie bedziemy odbierali telefonow a maile bedziemy kasowali nieotwarte..Po co wiec tam pisales?Dlaczego nie poszedles jak normalny czlowiek ktorego okradli NIEZWLOCZNIE na Polzei?
bo w przeciwieństwie do Ciebie, Foss widać chciał to załatwić tak jak trzeba bez szarpania sie po urzędach... Faktycznie facet zaczynasz mącić tak że sam sie w tym gubisz... Foss podaje konrety: daty, maile, telefony, niezbite dowody a z Twojej strony tylko lament jaki ty to niesprawiedliwie osądzany jesteś...

A ja mam pytanie ...co było powodem, ze Stefan zaprzestał z Tobą Foss kontakt, po tym jak zostawiłeś u niego wszystkie rzeczy na ten czas co wyjechałeś?
to nie jest zwykły napęd...to

majkaistefan

Post autor: majkaistefan » 05 lut 2016, 23:34

Witam!
danishow pisze:Bo nie jest Tobą i chciał załatwić sprawę jak normalni ludzie. Stefan, naprawdę chcesz mieć Polizei w domu?
Poza tym nie wstyd Ci robić z siebie złodzieja (tak nazywa się ludzi, którzy przywłaszczają sobie czyjeś przedmioty) dla kilku używanych narzędzi?
-Ten golodupiec nie ma i dlugo nie bedzie mial nic.Ty jednak powinienes uwazac co piszesz bo masz stala legalna prace jak i dochody z ktorych za pomowienia bedziesz musial zaplacic.Nie wiem co laczy cie z tym czlowiekiem ale zanim uciekll obrabial cie rowno.Teraz jak wiem tez tego nioe zaprzestal.Ja ze swojej strny sukcesow zycze.Przemysl jeszcze raz skutki swojego dzialania.

Stefan.

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 05 lut 2016, 23:35

dracus6662 pisze:Drago napisał wyraznie i rozsadnie jezeli 2 strony tocza spór to nie ch jedna ze stron zglosi sprawe na policje i napewno jest to mądre rozwiazanie....
faktycznie jest to jakies rozwiązanie...mnie posądzone o wjechanie w stojące auto i ucieczke, na podstawie domniemań tylko, ponieważ kobieta widziała duże niebieskie auto dostawcze. A że akturat 3 takie same stały na ulicy to padło na moje....Policja szybko interweniowała, założona sprawa ale niestety kobieta nie mogła przytoczyć konkretów, zaczynała wymyślać, gubić się aż w końcu sie poddała....brzmi Stefan znajomo??? bo Ty już jesteś na końcu tego etapu ;)
to nie jest zwykły napęd...to

Awatar użytkownika
dracus6662
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: dracus6662 » 05 lut 2016, 23:46

wszystko jest możliwe ... normalnie zaskakujace zwroty akcji w tym wątku...
Panton : pomówienie , dreczenie , stalking i wreszcie znieslawienie.... wystarczy tzw bezsensownych argumetnow ..
Ja osobiscie nie pozwolilbym sie oczerniac komus jezeli nie czuje sie winny i nie pierniczyl na forum

a jezeli by ktos mial moje graty i moge to udowodnic to bym tez nie bawil sie w ciuciubabke
i niech tym sie zajmie odpowiedni organ

jak widzisz dziala to w obie strony

Prosciej sie nie da tego przelożyć ......

jedyne co bez sensu to rozciaganie tej sprawy tutaj bo to może przerodzic sie w temat rzeka o oleum niestety ...

Zatem ponawiam Nasze pytanie:'

Panowie co sie stało że nagle przestaliscie utrzymywać kontakt??

Co sie stało że Damian zostawił Stefana i wyjechał ... ???

Co zaszło pomiedzy Powodami tuż przed wyjazdem że zdecydowali sie nie utrzymywac ze soba dłuzej kontaktów ???

Wyjaśnijcie przyczynę ....

Z tego co podsumowałem to Damian nagle wyjeżdza do Polski
Póżniej prosi Stefana o odesłanie rzeczy

Stefan powiedzmy odsyła

Damian czeka i nie dostaje paczki

Damian dzwoni do Stefana

Stefan zabrania mu dzwonic

Damian prubóje sie kontaktować bez skutku

Wyglada na to ze Stefan sie obraził Na Damiana..

i zaczyna sie watek na forum ....

Co zaszło tego feralnego dnia pomiedzy Panami ze doszło do takiego zacieklego sporu??

majkaistefan

Post autor: majkaistefan » 06 lut 2016, 00:09

Witam!
dracus6662 pisze:pomiedzy Panami ze doszło do takiego zacieklego sporu??
-mam juz prawie gotowe.Jutro o tym napisze.

Stefan.

Awatar użytkownika
dracus6662
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: dracus6662 » 06 lut 2016, 00:26

Znam co prawda krótko wręcz moge powiedziec epizodycznie ale osobiscie oboje Panów z zycia realnego

Dla mnie Jak i Damian tak i Stefan byli Zawsze w porządku uczciwi i pomocni

ten spór rzutuje na jednego lub na oboje z nich złe swiatło....

Nie stoje po stronie a ni jednego ani drugiego!! Ponieważ spór nie dotyczy mnie , jestem obiektywny wobec postaw obojga Panów

Najchetniej chcialbym aby ze soba wszystko wyjasnili i rozeszli w zgodzie....
Jednakże uważam że jakieś fakty Koledzy nam tu umykaja koło nosa ....

Dopóki cala prawda nie wyjdzie na jaw i nie dostaniemy odpowiedzi co sie stało ów feralnego dnia kiedy to Panowie rozstali sie i z jakiego powodu ...

Nie bedziemy w stanie zrozumiec ich sporu bynajmniej w moim domniemaniu

Jezeli kogos uraziłem moją wypowiedzia Serdecznie przepraszam

oraz oczekuje szcz esliwego finału sprawy ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl