Pozdrowienia dla A łosiem
znowu odbyłem trasę do Mamy i :nazad z małym objazdem" blisko 3tyś km i A8 jak na lekarstwo, chyba najwięcej D4 u wroga ( 2 D2 w Berlinie innych w DE nawet na trasie brak zresztą jak D3 ). w Pl D2 jedna srebrna , i wczoraj D3 KT... za bramkami przed Gliwicami, pewnie się powtarzam ale A8 to wymierający gatunek.
no i "ni mom" A8
audik, No D2 w DE to z pewnością wymierający gatunek bo utrzymanie takiej w DE jest naprawdę drogie. Ja swoją mam zarejestrowaną w PL i głownie tam sie zaopatruje w jakies czesci czy wykonuje jakies nie nagłe naprawy.
Jednak w Mojej najbliższej okolicy poza moją jest jeszcze dwie sztuki D2 jedna to V6 i znam się juz z włascicielem a druga to jakis nowy nabytek mieszkańca Schluchtern
Jednak w Mojej najbliższej okolicy poza moją jest jeszcze dwie sztuki D2 jedna to V6 i znam się juz z włascicielem a druga to jakis nowy nabytek mieszkańca Schluchtern
Wielce prawdopodobne, że ja... wczoraj do wieczora błąkałem się z rodzinką po Szczecinie :-DBartek87 pisze:czarna D3 z boxem na dachu rej WE widziana dziś w Szczecinie, to chyba FOSS :-P ??
Swoją drogą jak widać niby nas tak dużo ale przemierzyłem pół kraju w tę i we w tę a wypatrzył mnie tylko jeden kolega :-P
hola hola, no ileż tej klimatycznej mam płacić :lol:pioter pisze:Trzeba było gonić i pobrać opłatę klimatyczną .
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Pozdro dla białej D3 z czarnym dachem na tablicach CIN... widziana dzisiaj w Ursusie na Spisaka. Tą już nie pierwszy raz widzę gdzieś na Warszawie... kiedyś w Forcie Wola na samej górze parkingu ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-