Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Ja to myślę czy z powrotem lata nie założyć..... wczoraj +12° było <tjaa>sokolasty pisze:w końcu zimówki wleciały 235 50 18 tyle ze narazie zimy brak <lipa>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
zima jeszcze uderzy, na pewnoFOSS pisze:Ja to myślę czy z powrotem lata nie założyć..... wczoraj +12° było <tjaa>
poprawiłem cytat ;-)
pozdrawiam ernesto.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2013, 16:39 przez sokolasty, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
Ostatnio zmieniony 25 gru 2013, 09:25 przez Pirat_swidnica, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
Mam taki sam od dawna. Niestety immo go spowrotem blokuje bo nie korzystam z tego wcale-jesli Ty masz opcje by odpalić auto bez kierowcy i sobie pyrkało to ok bo ja ani w PL ani w DE tego nie zrobie bo zaraz mnie kare dowalą(sąsiedzi)chicken20091986 pisze:A u mnie pojawił się moduł zdalnego odpalania z pilota Jak pojawi się śnieg i minusowe temp. to się przyda
-
- Super Klubowicz
heh tacy sąsiedzi Zobaczymy u mnie , o 6 rano chyba nikt nie wpadnie na pomysł z okolicznych bloków tel. na MilicjęApophis pisze:Mam taki sam od dawna. Niestety immo go spowrotem blokuje bo nie korzystam z tego wcale-jesli Ty masz opcje by odpalić auto bez kierowcy i sobie pyrkało to ok bo ja ani w PL ani w DE tego nie zrobie bo zaraz mnie kare dowalą(sąsiedzi)chicken20091986 pisze:A u mnie pojawił się moduł zdalnego odpalania z pilota Jak pojawi się śnieg i minusowe temp. to się przyda