Luksus za przystępna cenę
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Luksus za przystępna cenę
Pan redaktor ma pojęcie http://moto.onet.pl/testy-uzywane/bmw-s ... enie/ebhs3
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Sam wstęp rozbraja: "Dysponując budżetem na poziomie 15 tysięcy złotych kierowca wcale nie jest skazany na zakup kilkuletniego hatchbacka. Zawsze w zamian może się zdecydować na luksusową limuzynę z końca lat dziewięćdziesiątych!" Hahaha :-D łzy ciekną mi po rękach. :-D Biedny Pan pismak nawet tych 2 modeli na oczy nie widział a takie bzdury wypisuje. Zawieszenie 10tys, rozrząd 3 tys... :p
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- tutenhamon
- Super Klubowicz
cytuję "BMW bez wątpienia jest autem idealnym dla osób, które poszukują luksusu, ale w bardziej sportowym wydaniu. Audi z kolei idealnie sprawdzi się w roli reprezentacyjnej limuzyny, zadba o pełną wygodę i właściwy prestiż. Oba auta są godne uwagi, ale trzeba pamiętać, że inwestycja w nie nigdy nie kończy się na samej cenie zakupu! Groźne dla portfela są głównie wysokie koszty eksploatacji. Jeżeli stać was na drogi serwis i częste tankowanie, z całą pewnością warto zainteresować się jedną z limuzyn!"koniec cytatu
Z tą opinią akurat się zgadzam
Z tą opinią akurat się zgadzam
Panowie , skrzynie w naszych autkach , to znaczy z lat 1994-2002 roku ( chodzi o tip-tronic ) wytrzymują do 600Nm , co on za bzdury wypisuje ????
Potem , ja laik trafiam na taki artykuł i co mam myśleć ????
Kupić PB ?? No ale nie mogę zagazować
Straszne .
Chłostą Go !!!!!!
Potem , ja laik trafiam na taki artykuł i co mam myśleć ????
Kupić PB ?? No ale nie mogę zagazować
Straszne .
Chłostą Go !!!!!!
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
W pewnym sensie artykuł jest zniechęceniem dla ludzi którzy nie dbają o auta i przyzwyczaili się do nieśmiertelnych passatów.
Dawno temu natrafiłem na ten artykuł ale siedziałem już z Wami i troszkę wiedzy nabrałem. Wiedziałem na co się nastawiać, co ile kosztuje i jak ogryźć.
dlatego z jednej strony cieszy mnie to że przeciętny obywatel " Spojler Neon " nie rzuci się na takie auto tylko będzie dalej lansował się w swojej E32 czy Golfie III
Ludzi zniechęcają koszta eksploatacji i zużycia paliwa, napraw i ubezpieczenia, a ten artykuł jeszcze bardziej pogłębia ich strach. Mu możemy wiedzieć swoje bo w tym siedzimy. Staramy się dbać i troszczyć o swoje auta a przeciętny kierowca będzie jeździł tak długo aż umrze lub będzie naprawiał metodami archaicznymi sposobami: migomat, tytyrytka, drucik czy Bóg jeden wie co jeszcze.
W tłumaczeniu tego artykułu mogli też napisać:
Test "Audi A8"
A8: pali 40/100 koszta eksploatacji rocznej przekraczają roczne dochody średniej krajowej.
Rada: Kup Passata 1.9TDI lub Golfa TDI.
Dawno temu natrafiłem na ten artykuł ale siedziałem już z Wami i troszkę wiedzy nabrałem. Wiedziałem na co się nastawiać, co ile kosztuje i jak ogryźć.
dlatego z jednej strony cieszy mnie to że przeciętny obywatel " Spojler Neon " nie rzuci się na takie auto tylko będzie dalej lansował się w swojej E32 czy Golfie III
Ludzi zniechęcają koszta eksploatacji i zużycia paliwa, napraw i ubezpieczenia, a ten artykuł jeszcze bardziej pogłębia ich strach. Mu możemy wiedzieć swoje bo w tym siedzimy. Staramy się dbać i troszczyć o swoje auta a przeciętny kierowca będzie jeździł tak długo aż umrze lub będzie naprawiał metodami archaicznymi sposobami: migomat, tytyrytka, drucik czy Bóg jeden wie co jeszcze.
W tłumaczeniu tego artykułu mogli też napisać:
Test "Audi A8"
A8: pali 40/100 koszta eksploatacji rocznej przekraczają roczne dochody średniej krajowej.
Rada: Kup Passata 1.9TDI lub Golfa TDI.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Jak czytam takie teksty to zawsze się zastanawiam skąd ci ludzie się biorą....... pewnie w "motoryzacyjnym" mieli wakat a trzeba było coś nowego naskrobać więc przesunęli typa z "ogrodnictwa" <tjaa>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-