Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Ja też nie , ale oby kolega miał z głowy ten problem ,bo z uszczelkami było by troszkę roboty.
Ja dziś czyszczenie wnętrza -ale tylko nawilżane zapachowe ściereczki
Konkretne mycie -myjka bezdotykowa teraz aż inne auto
Przegląd techniczny-bez komentarza <okioki>
Ubezpieczenie OC i NW w obecnej sytuacji musi wystarczyć niestety.
Ja dziś czyszczenie wnętrza -ale tylko nawilżane zapachowe ściereczki
Konkretne mycie -myjka bezdotykowa teraz aż inne auto
Przegląd techniczny-bez komentarza <okioki>
Ubezpieczenie OC i NW w obecnej sytuacji musi wystarczyć niestety.
spod korka a dokladnie spod tego bialego palstiku pod korkiem lecialo, jak rowniez na laczeniu zbiornika...przypuszczam ze mogl sie rozszczelnic, nie wiem <niewiem> ...ale teraz jak mam nowy zbiornik + nowy korek to jest wszystko ok. Dzis rowniez pojezdzilem i nic nie ubywa a dwa dni wczesniej jak wspomnialem musialem dolac ok. 8 litrow, co normalne tez nie bylo...Apophis pisze:Jak przez korek? Ja z poluzowanym jezdzilem 3lata i nic nie ubylo-nie kumam.
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Super Klubowicz
Ja dzisiaj od rana zaczalem grzebac no i jestem w trakcie wymiany oleju w skrzyni wiec spuściłem stary zalany nowy i za tydzien wymiana, zmienilem z jednej strony tuleje na górnych wahaczach wiadomo jak ida w aluminiowej zwrotnicy no i umylem cala i w srodku poczyscilem bo chyba z miesiąc nie byla myta :-/
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Udało Ci się wyciagnąć swożnie ze zwrotnicy nie uszkadzając wahaczy?Lukas134 pisze:Ja dzisiaj od rana zaczalem grzebac no i jestem w trakcie wymiany oleju w skrzyni wiec spuściłem stary zalany nowy i za tydzien wymiana, zmienilem z jednej strony tuleje na górnych wahaczach wiadomo jak ida w aluminiowej zwrotnicy no i umylem cala i w srodku poczyscilem bo chyba z miesiąc nie byla myta :-/
Ja wczoraj walczyłem z obu stron, z jednej urwałem śrubę, grzałem palnikiem, ciełem, wybijałem innymi śrubami po trochę i udało się, ale wahacze żadne nie przeżyły, więc o samych tulejach nie myślałem, no chyba, że ktoś juz u Ciebie tą śrubę ruszał, bo u mnie oryginał od 05r.
U mnie oryginał 2003 przynajmniej wahacze z tego ja nie robiłem, poprzedni właściciel też nie więc na pewno ponad 4 lata nikt nie ruszał, a prawdopodobnie 10 lat żadnego grzania, nie było wahacze calutkie bo są w bdb stanie tylko tuleje zerwane od pneumatyki były, ale założyłem nowe TRW i już z jednej strony gotowe, za tydzień druga strona w sumie roboty ok 1,5 godziny, ale nie miał mi kto przytrzymać jak już pod koniec wybijałem i musiałem czekać na ojczulka
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
-
- Forum Audi A8
Zrobiona druga strona tulejek wahacza górna strona ) w końcu nastała ciszaaaa całkowita )
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6