-te obecne czy te stare ?seba185 pisze:mialem to u siebie i to jest dopiero WIELKIE gowno!!! Poszlo do kosza

![]() |
![]() |
Temat jest ściśle o LPG i nie bardzo widzę opcje by by zachowując sens dzielić ten temat. Dodałem podtytuł i jeśli Majce nie przeszkadza to niech tu zostanie ta dyskusja a jesli nie chce to moge całkiem posprzątać.karol208 pisze:Apophis, Wydziel te posty do tematu o lpg bo zrobił się bałagan w temacie Majki.
Kolego w przeciwieństwie do ciebie nie znam sie na LPG i nie montuje tez instalacji, tak jak wczesniej pisałem, opieram sie na WLASNYCH doświadczeniach i odczuciach .pepi pisze:przepraszam ja dzisiaj wywaliłem techa i już nie chce więcej o nim słyszeć![]()
jakby ktoś chciał to on prawie nowy
jak ktoś lubi takie coś to jego wybór![]()
mam tego 318 nalotu ze 2-4 tys może
Jak może być tech inny jak ci co teraz go robią pracowali w stagu i wynieśli potrzebne materiały
obudowa płyta okablowanie jest takie samo
tylko soft jest inny
to znaczy bardzo podobny
tomi5 pisze:pepi napisał/a:
tomi5 napisał/a:
wtryski keihin
- aleś zaszalał <jezu>
- no bo to bardzo dobre i bardzo drogie wtryski jedne z najlepszych na rynkutomi5 pisze:co mial oznaczać twój post??
Też się przyłączam do prośby. Lubię czytać posty pepi ale czasami to ciężko ogarnąć o co kamanGabriel pisze:Kolego pepi, to zacznij się poprawnie wyrażać, bo sam byłem przekonany że się nabijasz z keihin.
Widzę że masz doświadczenie w tym co robisz i mógłbyś być pomocny w tej dziedzinie. Ja lubię poczytać i coś się dowiedzieć, ale obiecaj że Twoje wypowiedzi to będzie zawsze przynajmniej jedno zdanie złożone. A będzie "malinowo" <hura>
Bo jak czasami wtrącisz 2 słowa, lub mniej to normalnie ręce opadają <lipa>
Bo na obecna chwilę nie ma nic sensownego, hanny strasznie sie pogorszyły, ja w S8 wymieniałem 3 wtryski, a od tamtej pory ponoc jeszcze więcej było zwrotówpepi pisze:- no bo to bardzo dobre i bardzo drogie wtryski jedne z najlepszych na rynkutomi5 pisze:co mial oznaczać twój post??![]()
jak nie najlepsze![]()
Akurat się nie nabijałem teraz![]()
Bez urazy ale mam wrażenie że po prostu TECHa masz w dużo wyzszej cenie od sterownika który obecnie montujesz i to jest powód narzekania na techa, tym bardziej że jakis czas temu chwaliłes ten sterownik.pepi pisze:każdy zakłada co uważa za stosowne zazwyczaj jest tak że każda sroczka swój ogon chwali
co do sterowników
ja teraz tylko jeden zakładam bo te testy mi bokiem wyszły prawda jest taka że każdy twierdził że stagopodobny produkt jest najlepszy na rynku
a nie jest![]()
I tu sie znowu mylisz. Tak jak juz pisalem wielokrotnie mam porównanie na własnej skórze i nie wmówisz mi że stag lepiej sobie radzi od techa.pepi pisze:Kto twierdzi inaczej to nie ma porównania są inne fajniejsze
dziwne jest to że ludzie aż tak się podniecają na forach tym produktem na jednym forum prawie mnie zlinczowali jak się niepoprawnie wyraziłem
- wiesz staga trzeba jeszcze umieć ustawić tech w trybie tech sam się ustawia i to świadczy bardziej o tych którzy ci to zakładali i ustawiali niż o samym sterowniku .tomi5 pisze:I tu sie znowu mylisz. Tak jak juz pisalem wielokrotnie mam porównanie na własnej skórze i nie wmówisz mi że stag lepiej sobie radzi od techa.
Tym bardziej że i BMW i A8 i S8 miały te same podzespoły jedyna róznica to sterownik.